Hvězda Strážců Galaxie se pochlubila vtipnou fotkou na sociálních sítích. Na párovou terapii dorazila v make-upu Nebuly!

Hvězda Strážců Galaxie herečka Karen Gillan se na Twitteru podělila o vtipnou historku z natáčení. Zapomněla na párovou terapii a na Zoomu se tak objevila v make-upu Nebuly.

Do kin čerstvě vlétl třetí díl oblíbených Strážců Galaxie, a pokud jste na něm ještě nebyli, doporučujeme vám, abyste to rychle napravili. Jedná se totiž o bezpochyby nejlepší díl trilogie, který má spoustu srdíčka, emotivních momentů a samozřejmě kupu humoru a skvělé akce k tomu.

Každopádně k příležitosti uvedení filmu do kin teď herečka Karen Gillan, jež ve filmu ztvárnila postavu Nebuly, sdílela na svém Twitteru vtipnou fotku, na které se účastní párové terapie se svým mužem Nickem Kocherem pomocí Zoomu. Jelikož však na schůzku zapomněla a ve stejný den zrovna natáčela, musela se jí zúčastnit v make-upu Nebuly. Nutno dodat, že to asi muselo být docela legrační sezení.

Fanoušci každopádně ocenili nejen zábavnou historku ze života a soukromí herečky, ale i fakt, že se nebála otevřít a prozradit, že se svým manželem navštěvuje párovou terapii. V dnešní době by to mělo být sice zcela normální, ale protože kolem takových věcí pořád panuje jisté stigma, je dobře, že to herečka zkusila do nějaké míry normalizovat. Svět by takových Karen Gillan potřeboval daleko víc!

Sdílejte článek
Štítky Aston Martin Valkyrie film manžel kino Twitter premiéra herec sociální síť herečka Strážci Galaxie Vol. 3 make-up Karen Gillan Karen Gillanová párová terapie

Přečtěte si také