Emma Watson odhalila důvody, proč na 4 roky přestala hrát. Prozradila, zda se k herectví vrátí

Hvězda Harryho Pottera Emma Watson prozradila, proč na 4 roky přestala hrát ve filmech. Bude v kariéře pokračovat?

Herečka Emma Watson se nedávno s fanoušky podělila o to, proč se rozhodla dát si pauzu od herectví poté, co se v roce 2019 objevila ve filmu Malé ženy. Watson, která se proslavila, když byla ještě dítě, díky roli Hermiony Granger ve filmové adaptaci slavných knih o Harrym Potterovi, ve skutečnosti nepřijala nabídku na roli už více než 4 roky.

Loni se sice objevila ve speciálním pořadu věnovaném návratu a oslavě Harryho Pottera ještě spolu s dalšími hvězdami a tvůrci, bokem toho však nemá na kontě nic. V novém rozhovoru ta 33letá Watson uvedla, že se začínala cítit „v kleci“ a nešťastná.

„Postupem času jsem zjišťovala, že je čím dál tím těžší hrát ve filmech a následně bránit některé věci kolem nich, nad kterými jsem neměla kontrolu. Při rozhovorech s novináři jsem se cítila neustále pod tlakem, že musím reagovat na různá témata a mít názor na některé aspekty, jež jsem přitom ale nemohla ovlivnit. Bylo to pro mě vysilující a frustrující,“ prohlásila v otevřeném rozhovoru herečka.

Její fanoušci nicméně můžou být v klidu. Ačkoliv se Watson nechala slyšet, že si své příští projekty hodlá lépe a pečlivěji vybírat, rozhodně se plánuje před kamery vrátit. Jen to možná bude nějakou dobu trvat, než najde takový snímek či seriál, u nějž se bude cítit ztotožněná s jeho poselstvím a do kterého pak bude moci vložit všechno ze svého talentu a intelektu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také