Influencerka Shopaholic Nicol se pochlubila novým přítelem. Nemůžu se přestat usmívat, tvrdí

Populární influencerka a bývalá youtuberka Nikola Čechová už před pár měsíci prozradila, že má ve svém životě nového přítele. Až nyní ho ovšem po dlouhém váhání konečně ukázala.

Doby, kdy byla Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol aktivní youtuberkou, jsou už bohužel dávno pryč. Pořád ovšem patří mezi velmi vlivné a populární influencerky, kterou sleduje statisíce lidí a řada z nich pečlivě sleduje její soukromí. Svůj život si sice bývalá youtuberka velmi pečlivě střeží, i přesto ovšem fanouškům neuniklo, že Nicol v posledních měsících září štěstím. A má k tomu samozřejmě velký důvod – novou lásku.

Už před několika týdny influencerka v Insta Stories prozradila, že je šťastně zadaná, své štěstí si ovšem chtěla nechat pro sebe. Nového partnera proto ukazovala na sociálních sítích po kouskách – na některých fotkách ukázala jeho ruce, jindy zase nohy. Až před pár dny se odhodlala svým štěstím pochlubit naplno a vydala jejich první romantické video, které dojalo snad všechny její fanoušci.

Na záběrech ukazuje jejich společné strávené chvíle a jak vedle nové lásky září štěstím. I přesto si ovšem své soukromí chrání a je okolo vztahu poměrně tajemná. Napsala akorát, že se její nový přítel jmenuje Adam a že právě on je důvod, proč se poslední měsíce nemůže přestat usmívat. Více detailu však o svém vyvoleném neprozradila. Jen je vidět, že je to fešák, jehož bude Nicol závidět řada fanynek.

Jedná se pak o její první vážný vztah po rozchodu s režisérem a kameramanem Jakubem Mahdalem, s nímž žila několik let a po prvním rozchodu se k sobě dokonce na nějaký čas vrátili. Loni v září ale influencerka oznámila definitivní rozchod. Snad jí tedy s novým partnerem čeká větší štěstí v lásce.

Sdílejte článek
Štítky láska vztah přítel Shopaholic Nicol Influencer Nikola Čechová

Přečtěte si také