Showbyznys

30. srpna 2023 15:37

redakce Prima Living

Jak dnes žije hvězda VyVolených? Nikol Trojanová se bude vdávat a má nové království

Výrazná influencerka Nikol Trojanová (32) na sebe nejvíce upozornila v roce 2013, kdy řádila ve vile pod dohledem kamer. Od reality show VyVolení ale ušla veliký kus cesty a brzy z ní bude vdaná paní. Navíc má plné ruce práce s rekonstrukcí vysněného bydlení.

Výrazná a půvabná Nikol Trojanová se do povědomí diváků zapsala jako hodně divoká dívka, která se ve vile VyVolených uměla postarat o pořádnou show. To je ale hluboká minulost. Dnes sympatická brunetka žije spokojený život po boku přítele Lukáše a je zasnoubená. Veškerou energii investuje do cestování a také do rekonstrukce vysněné chaty, kterou si pořídila v domě, kdy v České republice vrcholila covidová vlna.

Influencerka vždy měla ráda život v Praze a cestování. Nikdy nesnila o tom, že bude chalupařit jako typická česká žena. Jenže její životní postoje ovlivnila epidemie koronaviru. Cestovat se moc nemohlo. Sedět na zadku v metropoli a čekat, zda vláda zmírní tažení proti viru a rozvolní pravidla? To bylo nekonečné...

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak Nikol Trojanová bydlí

Nikol tedy začala hledat alternativu k pražskému životu, ceny chat a chalup letěly v těžké době nahoru, bylo potřeba poměrně rychle jednat. Vysněnou chatu nakonec Nikol objevila kousek od Ústí nad Labem. Hned při první návštěvě se do lokality zamilovala, bylo ale zřejmé, že chatička bude potřebovat rozsáhlou rekonstrukci.

„S tou hlavní rekonstrukcí hodně pomáhá můj Luky, protože já tomu až tak moc nerozumím. Odpady, elektrické rozvody, no když jsme se o tom bavili, nevěděla jsem, čí jsem. Ale zajímá mě to, chci mít vše funkční a vychytané, takže se zajímám a zapojuji, ale samozřejmě se nejvíc těším na finální zařizování jako nábytek, kuchyně, koupelna a samozřejmě dekorace. Myslím, že pro tento rok máme o zábavu postaráno,“ uvedla Trojanová pro web eXtra.cz před dvěma lety. Od té doby snoubenci udělali na vysněném bydlení pořádný kus práce.

Pamatujete se na legendární hlášky z VyVolených?

Nikol přiznala, že dlouho přemýšlela, do jaké barvy vyladí ložnici v podkroví. Nakonec vyhrálo světlé dřevo, aby se prostor opticky zvětšil. Influencerka je nadšená také z postele, která kvůli místu má jen 160 cm. Kompletní rekonstrukce chatičky je téměř u konce, zbývá doladit detaily. Než bude z Nikol vdaná paní, měla by být rekonstrukce rodinného království definitivně hotová.

Sdílejte článek

Přečtěte si také