Jaké odměny se točí v Clash of the Stars: Jiří Paroubek si mohl sáhnout na dva miliony

Ze zákulisí Clash of the Stars 6: Benda, Datel, Vémola a Le Sy

Hodně lidí zajímá, jaké peníze se točí v Oktagonu a na jaké odměny si sáhnou lidé, kteří podepíšou smlouvu s Clash of the Stars. Dnes už víme, že například Jiří Paroubek si mohl sáhnout na dva miliony korun.

Zápasníci dosud nechtěli moc mluvit o tom, na jaké odměny si v kleci přijdou. Podobně na tom byli také organizátoři fight večerů. První promluvil šéf Oktagonu Ondřej Novotný. Ten v podcastu EP Events and Production hovořil o tom, že průměrný bojovník dostane za zápas sto tisíc korun. Podle Novotného jde o pěkné peníze.

Také vedení Clash of the Stars v minulosti nechtělo konkretizovat, na jaké částky si přijdou zápasníci, kteří pod hlavičkou této organizace vlezou do klece. Spekulovalo se ale o tom, že odměny jsou větší než v Oktagonu. Například pornoherečka Lady Dee (vlastním jménem Drahomíra Jůzová) by si za zápas s Nikolou Lauberovou měla přijít na cca 200 tisíc korun.

Na ještě lepší peníze si mohl přijít bývalý premiér a bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek. Pro něj byla připravená parádní nabídka. V kleci se měl objevit s politickým oponentem. Mělo jít o Mirka Topolánka? Jeho jméno v zákulisí padlo.

„Ano, kontaktovali mě. Ale já jsem to bral spíš jako legraci. Abych zápasil s dalším bývalým premiérem, to mi přišlo groteskní. Z byznysového hlediska je to určitě skvělý nápad, ale myslím, že se to ke mně nehodí,“ vysvětlil Paroubek pro web VIPstar.cz. A jaká částka byla pro bývalou silnou váhu tuzemské politické scény připravena? Podle VIPstar.cz si Paroubek mohl sáhnout na dva miliony korun.

Podívejte se na rozhovor s Lady Dee a jejím přítelem Martinem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také