Převoz do nemocnice na Silvestra! Patrasová je závislá, píše mi vulgarity, uvedla Gelemová

Dramatický konec roku má za sebou hudebník Felix Slováček (80). Ten podle deníku Blesk na Silvestra dopoledne musel volal sanitku pro svou manželku Dádu Patrasovou (67).

„Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ uvedl Slováček na dotazy redaktorů Blesku, kteří se ho chtěli zeptat, co se s Dádou zase dělo.

„Posádka záchranářů zasahovala na zmíněné adrese u ženy okolo sedmdesáti let, která měla zdravotní obtíže. Žena byla mimo ohrožení života a po ošetření byla následně převezena do nemocnice k další péči,“ potvrdila zásah zdravotníků mluvčí pražské záchranky Jana Poštová.

Redaktoři deníku Blesk také napsali, že Poštová nemohla upřesnit, zda při incidentu hrál roli alkohol. Právě s touto návykovou látkou měla bývalá královna dětských srdcí problémy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zakopali válečnou sekyru. Lucie Gelemová obnovila kontakt s Felixem Slováčkem

V minulosti si na Patrasovou a její chování stěžovala řada lidí. Bolestivou zkušenost s Patrasovou má také Lucie Gelemová, která byla dlouho partnerkou zoufalého Slováčka. Ta v roce 2019 poslala novinářům vyjádření o tom, že Dáda jí píše vulgární zprávy.

„Možná pro vás bude překvapením, ale tato "dáma" mi zasahuje do soukromí a obtěžuje mne dlouhodobě i jinak. Ve skutečnosti pravda je taková, že od roku 2015 je to právě p. Patrasová, která mi zasílá vulgární, nesmyslné a mimochodem i výhrůžné SMS zprávy, kdy většinu z nich evidentně nepíše střízlivá. Činí tak i přesto, že jsem ji několikrát (SMS zprávou) zdvořile upozornila (na radu advokáta), ať tak nečiní, neboť se dopouští trestného činu dle paragrafu 354, trestního zákona. SMS od p. Patrasové přicházejí i po její bezohledné opilecké autonehodě, kdy jela opilá vystupovat na představení pro děti. Tyto zprávy mohu pochopitelně doložit v případném soudním sporu,“ uvedla v roce 2019 Gelemová pro Super.cz.

Patrasová měla nehodu. Byla pod vlivem? Podívejte se na reportáž:

Felix Slováček v minulosti uvažoval o tom, že svou manželku nechá převézt na léčení a svěří ji do rukou odborníků. Také uvažoval o tom, že Dádu nechá zbavit svéprávnosti. To je ale složité a Slováček takové úvahy zase po čase opustil.

Sdílejte článek

Přečtěte si také