Showbyznys

10. dubna 2024 11:05

Josef Šťastna

Jana Doleželová přišla o dalšího milionáře. Podnikatel si představoval, že rozchod zvládne

Jana Doleželová a Karel Janeček

Jana Doleželová, která se v roce 2004 stala nejkrásnější ženou České republiky, je zase sama. Odešel od ní movitý podnikatel Pavel Matoška. „Byli jsme spolu skoro pět let a byly věci, které byly fajn, ale představoval jsem si, že když se rozejdeme, že to bude v klidu, že to dá líp, než to dává,“ uvedl Matoška pro web Prima Lajk.

Půvabná Jana Doleželová oslaví v létě 43. narozeniny a stále čeká na muže, který ji dovede k oltáři. Zkrachoval jí další vztah s movitým podnikatelem. Pavel Matoška pro Prima Lajk uvedl, že se domníval, že Jana bude celou situaci zvládat lépe.

„Nemám potřebu Janu nijak dehonestovat. Je jaká je. Byli jsme spolu skoro pět let a byly věci, které byly fajn, ale představoval jsem si, že když se rozejdeme, že to bude v klidu, že to dá líp, než to dává, to je tak vše, co k tomu mám,“ uvedl pro Prima Lajk podnikatel, který v Říčanech zastává funkci místostarosty.

„Janu jsem měl strašně moc rád, její dceru Verunku jsem měl jako vlastní... Jak říkám, žili jsme spolu, byly krásné chvíle, sdíleli jsme spolu spoustu věcí, ale prostě některých věcí už bylo dost, to je všechno,“ uvedl Matoška ve stručném vyjádření s tím, že je přesvědčený, že svědomí má naprosto čisté.

Redakce oslovila také Janu Doleželovou. Ta uvedla, že k rozchodu nechce nic říkat, že jsou záležitosti, které vůbec nechce komentovat.

Doleželová chodila také s Karlem Janečkem

O půvabnou Janu byl mezi podnikateli vždy zájem. Pohledná černovláska, která pochází ze Šternberka, prožila několik intenzivních vztahů. Jeden z těch zásadních měla s podnikatelem Davidem Trundou, se kterým má dceru Verunku. Došlo i na zásnuby, ale svatby se Jana nedočkala.

Nadějně vypadal také vztah se zámožným byznysmanem Richardem Podroužkem. Ani tento vztah ale neskončil před oltářem.

Bouřlivý vtah prožila Jana také s miliardářem Karlem Janečkem. Zdálo se, že oba se milují a čeká je nádherný život. Karel Janeček ale před kamerou televize Prima uvedl, že kromě Jany má další ženy a jmenoval tajemnou a tolerantní Markétu. Doležalová pro Primu uvedla, že není příznivkyní bigamie a vztah rychle ukončila.

Sdílejte článek
Štítky rodina rozchod vztahy Jana Doleželová Pavel Matoška

Přečtěte si také