Showbyznys

31. března 2024 19:35

Tomáš Durčák

Biasiol a Mlejnková se zase rozešly. Spekuluje se, že Veronika odskočila do mužského klína

Je tomu sotva půl roku, co zamilovaná Veronica Biasiol plánovala s partnerkou Bárou Mlejnkovou miminko i sňatek. Bouřlivý vztah zároveň poznamenávaly konstantní hádky i odhalení deset měsíců trvající nevěry. Po zdánlivém uklidnění však přišel konec, který nyní Veronica podrobněji objasnila. Někteří fanoušci spekulují, že Veronika už má za Báru mužskou náhradu.

„Ano, rozešly jsme se,“ začala svůj text na sociálních sítích sympatická influencerka. „Naše osobnosti jsou zjevně neslučitelné, a to mě vede k nutnosti jít dál vlastním směrem,“ popsala dále Veronica Biasiol s náznakem, že rozchod iniciovala ona. Což souhlasí s vyjádřením její dnes již expartnerky Báry, která rozchod rovněž veřejně potvrdila.

Čtěte také: Brzobohatý: Po záři reflektorů jsem nikdy netoužil. U táty jsem viděl, co sláva obnáší

„Je to tak, rozešly jsme se. Myslel jsem si, že náš vztah je zalitý sluncem, asi to bude na Verče, aby to vysvětlila,“ citoval Mlejnkovou Super.cz. Což se nakonec stalo. „Poslední 3 roky byly jedny z nejintenzivnějších v mém životě, ale cítím, že jsme si předaly, co jsme měly. I přes neustálé snahy o zlepšení jsem po posledních událostech rezignovala a vztah nadobro ukončila,“ vysvětlila influencerka.

Zřejmě nejznámější ženský pár Česka se tak nadobro rozpadl navzdory tomu, že v minulosti partnerky dokázaly překonat i velkou nevěru Veroniky s její milenkou Alicí. Biasiol v závěru svého vysvětlení veřejnost poprosila, aby se již po důvodech konce jejího vztahu dále nikdo nepídil, jelikož se k všemožným spekulacím nadále vyjadřovat nebude.

„Prosím žádné další spekulace proč, jak, kvůli komu nebo čemu. Jde o moje osobní rozhodnutí, naše soukromí, a především dva cizí životy. Respektujte to,“ uvedla Veronika.

Redakce Prima Lajk se Biasiol v neděli večer chtěla zeptat, co je pravdy na tom, že měla být Báře zase nevěrná. Tentokrát se podle některých fanoušků měla vrhnout do mužské náruče. Ale Veronika komunikovat nechtěla s tím, že jsou přeci Velikonoce a více se vyjadřovat rozhodně nechce.

Rozchod Biasiol přichází sotva půl roku poté, co se pochlubila, že s partnerkou zvažují registrované partnerství i miminko:

Sdílejte článek

Přečtěte si také