Sex a vztahy

31. března 2024 10:00

Josef Šťastna

Novináři začali spekulovat, že Babišovi a jeho Monice se rozpadlo manželství

Monika Babišová pro Showtime

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš se může pyšnit tím, že má po svém boku okouzlující manželku Moniku. Někteří novináři ale začali nyní spekulovat o tom, že dvojice má partnerskou krizi. Jsou manželé ještě spolu?

Andrej Babiš si půvabnou Moniku vzal v létě v roce 2017, honosná veselka se konala na farmě Čapí hnízdo na Benešovsku. Andrej Babiš a jeho paní spolu vychovávají dvě děti, radost jim dělá syn Frederik a dcera Vivien.

Babiš a jeho Monika zářili v Bílém domě

Stabilní pár byl dlouho ozdobou každé společenské akce. Kde se manželé objevili, tam o ně byl zájem. Vrcholem jejich společného působení byla cesta do USA a setkání s Donaldem Trumpem v Bílém domě. Monika Babišová po boku Melanie Trump dokázala, že umí Českou republiku skvěle reprezentovat.

Monika Babišová: Výhrůžky jsou strašné, bojím se. Provinila jsem se, že jsem si vzala manžela?

Jako blesk z čistého nebe tak působí článek s názvem Spekulace o rozchodu sílí. Monika Babišová a Andrej Babiš tráví Velikonoce od sebe. Politik si užívá v exotice, jeho žena v Itálii na fotbale, který publikoval web ŽivotČesku.cz.

Novináři začali spekulovat, že když manželé tráví Velikonoce odděleně, může jít o krizi. Nebo dokonce o rozchod. Manželé prý už od silvestrovské noci nezveřejnili na sociálních sítích žádné společné fotky.

Podívejte se, jak se obléká Andrej Babiš:

Redakce ŽivotvČesku.cz Moniku Babišovou kontaktovala s dotazem, zda ještě tvoří s manželem pár. Babišová prý zatím neodpověděla. Je ale možné, že je to tím, že naplno užívá volno a nemá čas s novináři komunikovat. S žádostí o vyjádření redakce Lajku kontaktovala také Andreje Babiše. Někteří manželé si zvykli svůj volný čas trávit odděleně, protože jim to tak vyhovuje. To může být i případ bývalého premiéra a jeho pohledné ženy.

Sdílejte článek
Štítky Velikonoce Itálie Andrej Babiš Bílý dům Čapí hnízdo Česko USA Donald Trump Melanie Trump Monika Babišová

Přečtěte si také