Virály

15. prosince 2023 13:17

Josef Šťastna

Transformuje se do tatínka. Krásná Vivien Babišová má ostré rysy po urputném otci

I když Andrej Babiš tvrdě pracuje, aby se zase jednou vrátil do vlády, tak si najde čas trávit adventní čas s těmi, které nejvíce miluje. S hrdostí vystavil na Instagram snímek s dcerou Vivien, která je mu velmi podobná.

Andrej Babiš se nikdy netajil tím, že Vánoce jsou pro něj svátky, kdy si alespoň trochu odpočine. Rád se dobře nají a miluje, když může na chvíli sednout do křesla a vychutnávat si české i slovenské pohádky a romantické filmy.

Možná si pamatujete, jak loni šéf hnutí ANO sdílel, že se mu povedlo usnout při četbě české klasiky - zdřímnul si při Švejkovi.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Monika Babišová si užívá ženství. Ukázala se v negližé a provokovala pohledem šelmy

Také letos dává vlivný opoziční politik nahlédnout do svého soukromí a pochlubil se, jak s dcerou Vivien tráví čas u adventního věnce. Ta je dávno dospělá a vyrostla z ní opravdu okouzlující dáma. Je zajímavé, že po otci má ostré rysy, přesto si ve tváři dokázala udržet půvab, který jí do vínku dala  maminka Monika.

Vivien se zajímá o chov koní a miluje hru na kytaru. Hodně ale dře na tom, aby byla dokonalá v angličtině a francouzštině. Mamka Monika o ní říká, že po otci zdědila vytrvalost a urputnost.

„Vivien má velký drive a chce převzít firmu, už v ní pracuje, začala od píky a seznamuje se se všemi firmami v holdingu, aby vše poznala osobně a porozuměla procesům,“ prozradila Monika Babišová pro ŽivotvČesku.cz s tím, že na dceru je hrdá, co všechno dokáže ve svém věku stíhat. „Jsem na ni pyšná, protože má disciplínu a je opravdu velký dříč, je na sebe enormně přísná,“ dodala spokojená máma.

Monika Babišová promluvila pro magazín Showtime:

Sdílejte článek
Štítky Vánoce Andrej Babiš kytara Monika Babišová Vivien Babišová Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války

Přečtěte si také