Showbyznys

29. srpna 2023 15:29

Josef Šťastna

Miminko bude po velkém projektu. Biasiol a její milenka se odrazily od nechutných hádek

Veronica Biasiol promluvila o vztahu a registrovaném partnerství

Influencerka Veronica Biasiol (24) a její partnerka Bára Mlejnková (31) uvažují nad tím, že si pořídí miminko. V rozhovoru pro Primu sympatická influencerka také řekla, zda na jejich drsné hádky má vliv alkohol.

Jejich hádky a zlé výstupy plnily sociální sítě a bulvární média celé léto. Bára Mlejnková špatně nesla, že její partnerka Veronica ji deset měsíců tahala za nos, když udržovala paralelní vztah s milenkou jménem Alice.

Ošklivé léto vyvrcholilo v Chorvatsku, když se Bára Mlejnková se svou sokyní potkala na festivalu na Zrče. Mlejnková, která byla posilněná alkoholem, situaci psychicky neunesla a začala Alici vulgárně napadat. Nechutnou scénu kdosi nahrál na telefon a záznam se dostal do médií, o scéně informoval například web Vipstar.cz. Celé Česko nechápalo, jak je možné, že něžné dívky se na pláži vyštěkaly jako partička opilých sedláků.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Milion dolarů od Kazmy dostane Andrea Kalousová?

To všechno špatné a odpudivé je dnes prý už jen úsměvnou minulostí. Svůdná influencerka pro Primu uvedla, že po 8. srpnu se všechno změnilo k lepšímu.

„Já vždy říkám, že se hádáme hodně... Ale teď, nevím, co se stalo a musím to zaklepat, to přešlo. Od 8. srpna to šlo astrologicky řečeno přes lví bránu, od této doby se nám hodně daří a je to super,“ popsala Biasiol s tím, že si nemyslí, že by ošklivé chování vždy odstartoval alkohol. „Naopak se po alkoholu uvolníme a věci se řeší i líp,“ dodala něžná brunetka.

Obě mladé dámy tvrdí, že se od hádek dokázaly posunout a nyní zažívají krásné období. Dokonce uvažují o miminku. „Miminko plánujeme, ale je na to ještě čas. Ještě máme před sebou velké projekty,“ vysvětlila influencerka s tím, že by s Bárou nejraději vstoupila do manželství. Ale když to jinak nejde, tak se spokojí s registrovaným partnerstvím.


Přečtěte si také