Showbyznys

26. září 2023 08:52

Josef Šťastna

Jaromír Soukup jede na mrtvém koni, Agáta Hanychová vyjadřuje lásku Dopitovi

Agáta Hanychová (38) znovu dokazuje, že na bulvárním poli se umí pohybovat daleko lépe než mediální magnát Jaromír Soukup (54). Zatímco Soukup zpytuje svědomí po rozchodu a říká, že se asi málo usmíval, Agáta má úplně jiné starosti. Královna bulváru posílá srdíčka svému bývalému milenci, o kterém se šušká, že už je zase aktuálním milencem.

Agáta Hanychová umí chytit bulvární trendy za pačesy a sama nastoluje agendu, co se zrovna bude či nebude v redakcích řešit. Tady v tom má Soukup velký skluz. Ten po rozchodu vůbec nedokázal reagovat na to, že novináře si bude vodit Aguš, jak je roky zvyklá.

Zatímco Soukup se k rozpadu vztahu vyjadřovat nejdříve nechtěl a ctil nějaké dohody, tak Agáta si k sobě domů nastěhovala Mirka Dopitu, který je otcem Kryšpína. Pro Blesk pak Agáta potvrdila, že Dopita u ní doma spí, ale prý pouze v pokojíčku svého syna. Soukup řešil zkrachovalý vztah, Agáta s novináři řešila, jak do svého příběhu zakomponovat Dopitu tak, aby zůstala zodpovědnou trojnásobnou matkou i femme fatale zároveň.

Odlišné taktiky se v plné nahotě vyjevily o víkendu. Soukup oznámil, že asi udělal ve vztahu nějaké chyby, protože byl nevrlý. „Obecně můžu říct, že pokud bylo na škodu, že příliš pracuji, mám starosti a ne každý den se směji, to je zlé, protože to je asi pravda. A jestli to byla moje chyba, nevím, ale já holt takový jsem. K tomu jsem jen za poslední dva měsíce měl těžké zdravotní problémy, což mi taky nepřidalo, tudíž jsem nebyl nejzábavnější společník,“ litoval se Soukup v rozhovoru pro magazín Sedmička, který vlastní.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Daniela Písařovicová

Jenže o Soukupa tu už vlastně moc nejde. Ten svou snahou řešit krach vztahu, který ale už nikdo jiný neřeší, připomíná jezdce na mrtvém koni. Nyní jde o Agátu a její vztah s Dopitou. Dcera Veroniky Žilkové zase zkušeně dávkuje střípky ze svého soukromí a fanoušci tak spolu s ní sledují napínavou pohádku o velkém návratu k Mirkovi, který jí kdysi tolik ublížil.

Romantika na golfu

Hanychová vyrazila hrát golf, který tak dlouho odsuzovala. A je nadšená. Je to ten samý sport, který miluje Dopita. Právě on stojí v pozadí Agátiných golfových krůčků. Jisté je, že trojnásobná máma se za péči odměnit umí, Dopitovi poslala přes Instagram emotikony plamínků a srdíček. Tak uvidíme, jak moc se tyto jiskérky ještě v příštích týdnech rozhoří.

Podívejte se, jak vztah Agáty a Jaromíra Soukupa začínal:

Sdílejte článek

Přečtěte si také