Showbyznys

21. června 2024 10:35

Josef Šťastna

Jaromír Soukup se vrací do klece! Další jeho zápas snad neskončí ostudou

Podívejte se na zápas Jaromír Soukup vs. Aleš Bejr

Podnikatel Jaromír Soukup (55) je připraven znovu bojovat pod hlavičkou organizace Clash of the Stars. Nyní ho čeká opravdu velká výzva. Snad nový souboj nechá zapomenout na ostudu, která nastala při zápase s youtuberem Alešem Bejrem.

První zápas Jaromíra Soukupa pod hlavičkou organizace Clash of the Stars přinesl velká očekávání a ještě větší ostudu. Soukup na svého soupeře fyzicky nestačil, ale Aleš Bejr byl diskvalifikován kvůli tomu, že se v kleci choval jako totální pacient. Soukup se po zásahu rozhodčího dočkal podivného vítězství, ze kterého ani nemohl mít opravdovou radost.

ČTĚTE TAKÉ: Podívejte se na podivný zápas Soukup vs. Bejr! Bijec Vémola věděl předem, jak to dopadne

Podnikatel nyní kývl na další zápas, který by tentokrát snad měl fanouškům přinést lepší podívanou. Podle informací webu expres.cz Jaromír Soukup poměří síly s těžkotonážním svalovcem Karlosem Bendou, který zatím v Clash of the Stars zanechává suverénní stopu.

„Smlouva na zápas je podepsána, je to hotové. Zápasit budou na galavečeru Clash of the Stars 9 v Brně,“ uvedl zdroj bulvárního webu. Podle našich informací by mělo jít o zápas podle pravidel boxu.

Jaromír Soukup v minulosti uvedl, že smlouvu s Clash of the Stars nepodepsal kvůli tomu, že by nutně potřeboval peníze. Prý ale po rozchodu s Agátou Hanychovou chtěl přijít na lepší myšlenky.

„Nešel jsem tam kvůli penězům, jako část zápasníků. Ani proto, že bych potřeboval boxovat. U mě byl jiný důvod. Měl jsem strašně špatný loňský rok. Osobně i zdravotně. Jsem celoživotní sportovec. Koncem roku 2022 jsem si zlomil ruku na kole. To je čtyřměsíční rehabilitace a nemůžete cvičit. V červnu jsem měl poměrně těžkou operaci hlavy, respektive tepny. Úplně mě to rozložilo. Když přišli kluci s nabídkou, že bych boxoval, tak primární motivace byla dát se dohromady,“ uvedl s upřímností v hlase Soukup.


Přečtěte si také