Showbyznys

20. června 2024 11:22

redakce Prima Lajk

Agáta Hanychová vyhodila Miroslava Dopitu z domu. Pak psala Soukupovi

Agáta Hanychová a Miroslav Dopita spolu sice na sociálních působí jako idylický pár, i mezi nimi se ale už objevily mraky. Influencerka měla svého muže vyhodit z domu kvůli jeho zprávám s jinými ženami. O dění u Agáty informoval web expres.cz. Co se mezi nimi stalo?

Agáta Hanychová se po rozchodu s Jaromírem Soukupem, s nímž má dceru Rozárku, dala dohromady se svým staronovým partnerem Miroslavem Dopitou, se kterým má syna Kryšpína. Dvojice se na konci roku 2023 vzala a vše vypadalo, že jejich pohádka nakonec bude mít šťastný konec. Teď se ale objevila první krize.

Mohlo by vás zajímat: Mirek Dopita má co vysvětlovat. Psal si s Evou Feuereislovou, lákal od ní intimní fotky

Web expres.cz kontaktoval dva blízké zdroje z jejich okolí a podle dostupných informací se měli manželé o víkendu rozejít. Stalo se tak poté, co Hanychová vyhodila Dopitu z domu kvůli jeho dopisování a aférkám s jinými ženami. „O víkendu Agáta vykopla Dopitu z domu,“ sdělily dva nezávislé zdroje webu.

Návrat k Soukupovi?

Podle webu expres.cz navíc Hanychová byla z celé situace tak špatná, že ve slabé chvíli kontaktovala svého expartnera Jaromíra Soukupa a na moment dokonce uvažovala o návratu k němu. „Snažila se o lepší komunikaci, zvala ho na kafe a evidentně se s ním chtěla sblížit. V neděli se dokonce sešli a byla na něj velmi milá, což poslední dobou nebývá zvykem,“ prohlásil zdroj, který dále prozradil, že Hanychová nedokáže být bez partnera. „Nevydrží být sama. Taky už se k Dopitovi zase vrátila. On se omluvil, přinesl kytky a ona ho vzala na milost,“ popsal jejich usmíření.

Dopita si psal s jinými ženami

Hádka mezi partnery měla vzniknout kvůli tomu, že si Miroslav Dopita vypisoval s jinými ženami, což Hanychovou štvalo. Nedávno se modelka o svém manželovi dokonce v nadsázce vyjádřila, že měl snad desetitisíce holek, k údajnému dopisování s jinými ženami se ale odmítla vyjádřit.

Čtěte také: Nevěra není tabu, říká Agáta Hanychová. Když máte rodinu, měla by se odpustit

Miroslav Dopita si například v roce 2012 podle deníku Blesk hledal milenky na internetových seznamkách. Extravagantní influencerka Eva Feuereislová, která je známá jako Plastic Queen, nedávno ve svém podcastu zveřejnila, že si s Mirkem donedávna psali zprávy. „Já jsem ta, se kterou spal, když Agáta čekala Kryšpína,“ prohlásila Eva, která si do svého pořadu poté pozvala další údajnou milenku Simonu. „Míra mě kontaktoval několikrát týdně, poslední půlrok určitě a ten den, co jsi dala ven ty zprávy, tak najednou otočil a psal mi, že jsme kamarádi a to, co mi psal předtím, je pravěk a obhajoval se,“ sdlila žena s tím, že jejich zprávy zveřejňovat nebude.

Podívejte se také na 30+ Otázek Agáta Hanychová:


Přečtěte si také