Agáta Hanychová spala s celým Českem i Slovenskem, vzkázala Nela Slováková

Válka mezi influencerkami Agátou Hanychovou a Nelou Slovákovou nabrala na obrátkách. Nela poslala skrze sociální sítě své protivnici drsný vzkaz a pro nadávku nešla daleko.

Nela Slováková i Agáta Hanychová jsou známé tím, že se ve svých názorech příliš zkrátka nedrží. Slováková, která je momentálně na Bali, má za sebou několik nevydařených veřejných prohlášení. Jedno z posledních je například nešťastné vyjádření na smrt Matthewa Perryho.

Mohlo by vás zajímat: Nela Slováková se svěřila s velkou bolestí. Přišla o nejbližšího člověka

Z Asie svým sledujícím prostřednictvím sociálních sítích vzkázala, že si založila účet na platformě HeroHero, kde bude sdílet exkluzivní obsah pouze pro své předplatitele. Právě tam podle svých slov hodlá dávat například svá delší plavková videa, sexy obsah a také tam hodlá mluvit o nejrůznějších tématech, o kterých se jí nechce hovořit na Instagramu. Což už se jí ostatně několikrát vymstilo, jelikož na základě svých dřívějších tvrzení se už několikrát dostala do titulků bulvárních médií a sporu s veřejností.

Drsný vzkaz pro Hanychovou

Teď tak trochu naťukla téma, které bude jedno z prvních na její nové placené platformě. „Například se rozhodně pobavíme o Agátě Hanychové, která si o mně dovoluje třeba říct, že jsem k*rva. Někdo takový, jako je ona, je k*rva zadarmo. Víme, co vše má za sebou. O tomhle člověku bych se absolutně nebavila, kdyby se ona jako první vždycky nenavážela do mě. Ona, která podle mě spala s celou Českou i Slovenskou republikou, se už musí vracet, protože už nic nezbylo,“ sdělila svým sledujícím Nela ve stories na Instagramu.

Čtěte také: Nela Slováková se rozešla s hokejistou. Nepodpořil ji, když hledala ztraceného psa

Zároveň ale zdůraznila, že se v jejím případě jedná pouze o obranu. „Nechci být zlá a ani nenávistná, to určitě nejsem, ale zase si nenechám všechno líbit,“ dodala na závěr vnadná blondýnka.

Nela Slováková během sexy focení z roku 2017:

Sdílejte článek

Přečtěte si také