Showbyznys

15. prosince 2023 11:01

redakce Prima Lajk

Nela Slováková provokuje nahoře bez. Pod fotkou se strhla diskuze na téma umělá prsa

Nela Slováková se opět postarala o pořádný rozruch. Tentokrát kvůli své sexy fotce na Instagramu. Známá provokatérka sdílela snímek nahoře bez, pod kterým se okamžitě začaly hromadit komentáře všeho druhu.

Podnikatelka z Brna Nela Slováková se v posledních letech dostává do novinových titulků poměrně často. Naposledy to například bylo kvůli jejímu nešťastnému vyjádření ke smrti amerického herce Matthew Perryho (†54) známého především rolí Chandlera ze seriálu Přátelé. Ačkoliv se později plastiková kráska bránila, že určitě neměla potřebu urážet mrtvého, který se nemůže bránit, lidé si její slova vyložili jasně a Nela za své jednání sklidila velkou vlnu kritiky.

Mohlo by vás zajímat: Nela Slováková má nová prsa. Její nahé fotky už ale všichni viděli

Jindy to zase byla kauza s rouškami, a tak bychom mohli pokračovat ještě několika případy. Jedno se jí ale upřít nedá. Nela Slováková je podnikavá žena, která dokáže vidět možné příležitosti a chytit je za pačesy. Vydělané peníze si umí náležitě užívat a ráda se obklopuje luxusem a dopřává si drahé věci, včetně oblečení, doplňků i exotických dovolených.

Nákup saka se neobešel bez sexy fotky

Tentokrát si Nela vyrazila pořídit nový kousek do svého šatníku. Její kroky přitom vedly do obchodu Yves Saint Lauren. „Přesně pro tento ikonický kousek jsem šla. Výjimečně jsem pořídila, co jsem chtěla,“ napsala Nela k fotografii, kterou umístila na Instagram.

Čtěte také: Nela Slováková z Hotelu Paradise měla vážnou autonehodu. Hodinu před bouračkou natáčela za volantem

Na snímku přitom pózuje v oversize černém saku, pod které si nahoře nevzala vůbec nic. Následně se pod fotkou strhla diskuze na téma prsa. „Bez těch silikonů by to vypadalo jinak. Žádná ženská nemá přírodní prsa takový,“ napsala jedna žena.

Na tento komentář zareagovala řada dalších žen, které se blonďaté podnikatelky zastaly. „Ať si má, co chce, hlavně, že se cítí dobře,“ brání ji jiná žena. Netrvalo dlouho a ozvala se i sama Slováková. „A co se tady řeší? Prsa? Umělý? Přírodní? A?“ ptala se Nela autorky příspěvku. Je fakt, že jak jde o silikony, tak se Nela obhajovat umí.

Podívejte se na reportáž z roku 2017, ve které Nela Slováková fotila sexy kalendář:

Sdílejte článek

Přečtěte si také