Showbyznys

27. října 2023 11:28

Josef Šťastna

Je jí 50, ale postavu má lepší než modelky. Dara Rolins předvedla rozpálené tělo

Dara Rolins nesnáší dřinu

Padesátiletou zpěvačku Daru Rolins sleduje na Instagramu více než 700 tisíc fanoušků a umělkyně ví, jak je pořádně nažhavit. Nad nejnovějšími fotkami tak slintají nejen muži, ale pochvalně zvedají obočí také zástupy žen!

Slovenská zpěvačka nezastírá, že každou volnou chvilku se snaží trávit v destinacích, kde je horko a pohodoví lidé. Její dcera Laura má nyní ve škole prázdniny, tak obě holky vyrazily do Emirátů nachytat před zimou bronz.

„Sice to vypadá, že jsem tu sama se sebou, ale opak je pravdou. Přemluvit rodinu, aby si se mnou udělali společnou fotku, je nadlidský výkon. Vždy jsou ochotní mě vyfotit sami. Tak vám všem posílám pozdrav z dovolené, kterou mají na svědomí prázdniny ve škole Loly,“ napsala slovenská zpěvačka k fotkám, které nažhavily řadu fanoušků. Mnozí tvrdí, že by hned měnili s Pavlem Nedvědem, který s Darou randí.

Dara ve svých padesáti letech jen kvete a musíme uznat, že je stále v dokonalé formě. V obličeji se sice už projevují stopy stárnutí a některé vrásky nezakryje ani dokonalý make-up, ale figuru má Dara pořád lepší než kdejaká náctiletá modelka.

„Nemusím hubnout do plavek. Neřeším zimu nebo léto. Držím se už nějakou chvíli na své váze. Povedlo se mi zhubnout ve chvíli, kdy jsem to přestala řešit. Vždycky jsem cvičila, ale dvě tři kila lítala. Jsem malinká, tři kila jsou u mě dost,“ uvedla pro web Super.cz Dara s tím, že s nadbytečnými kilogramy tuhé boje svádět nemusí.

Dara dokáže oslovit přes Instagram muže i ženy. Páni okukují její ňadra a ženy žasnou nad figurou. A když žena pochválí ženu, tak je to vždy nejcennější.

„I když jsem hetero a líbí se mi muži, na vás se Darinko nemůžu vynadívat,“ napsala pochvalou reakci na nové fotky jedna z fanynek. Je tedy faktem, že na silikonová prsa či vypracovaný zadek je opravdu luxusní pohled.

Sdílejte článek
Štítky moře plavky Instagram Dara Rolins Pavel Nedvěd

Přečtěte si také