Je to malý. Vrcholný politik z ANO řekl, jak velké nářadíčko má Pavel Novotný

Místopředseda hnutí ANO Karel Havlíček (54) na Instagramu popsal, jak velký penis má řeporyjský starosta Pavel Novotný (43). Prý malý. Jak to Karel Havlíček zjistil?

Karel Havlíček po řeporyjském starostovi vystartoval hodně ostře. „Novotný je chudák, a to nejenom za to, co udělal v posledních dnech,“ podotkl Havlíček ve videu na Instagramu v souvislosti s výrokem Novotného o zdravotním stavu dcery hudebníka Felixe Slováčka. „Zemře mu dcera. Anička bohužel nemá žádnou šanci,“ napsal komunální politik na sociální síti X.

Havlíček také dodal, že starosta Řeporyjí patří do zoologické zahrady a více se k němu nemá smysl vyjadřovat. „Tupá hlava, velké břicho, malý pinďour,“ dodal Havlíček.

Lidi jako Nerudová se fotí s Pavlem

Havlíčkovi také vadí, že s Novotným se fotí politici, kteří by měli veřejný prostor kultivovat. „Ať už je to premiér Petr Fiala (ODS), který se s ním směje na fotkách, ať už je to Danuše Nerudová (kandidátka do Evropského parlamentu za STAN, pozn. red.), která se ho zastává, nebo třeba Dana Drábová (předsedkyně Státního úřadu pro jadernou bezpečnost, pozn. red.), která spolupracuje se STAN,“ vyjmenoval Havlíček lidi, kteří podle jeho slov nesou „nemalou část viny za to, že tohle zvířátko se prezentuje v médiích tak, jak se prezentuje“.

ČTĚTE TAKÉ: Tupá hlava, velké břicho, malý pinďour, řekl Havlíček o Novotném. Je to zvířátko, dodal

Redakce CNN Prima News požádala Pavla Novotného, aby se ke slovům Karla Havlíčka vyjádřil. Řeporyjský starosta zatím mlčí.

Pavel Novotný z ODS si nebere servítky:

Sdílejte článek

Přečtěte si také