Showbyznys

24. září 2023 13:09

Josef Šťastna

Kazmo, nebuď arogantní sobec! Šlégrova manželka vyzvala baviče, ať dá peníze nemocnému klukovi

Kazma vyhlásil poslední možnost otevřít trezor s milionem dolarů

Bavič Kazma je známý tím, že se topí v penězích. Nyní ho manželka hokejového legendy Jiřího Šlégra vyzvala, ať peníze daruje těžce nemocnému klučinovi. To by byl skutek, kterým by Kazma udělal opravdové dobro.

Taková výzva tu ještě nebyla! Kazma může ukázat, že není arogantním sobcem, jak si část jeho sledujících myslí. Má obrovskou šanci pomoci malému klukovi, který potřebuje získat 100 milionů korun. Chlapečkovi pomáhá celé Česko, najde v sobě sílu připojit se k pomoci také Kazma?

Malému Martínkovi, který trpí závažnou genetickou nemocí, pomáhá obrovská masa lidí. Pomocnou ruku mu prostřednictvím sbírky Donio podala také herečka Nikol Leitgeb. Přidávají se tisíce lidí a každý posílá, co může.

Lucie Šlégr, která je manželkou hokejové legendy, pochopila, že Martínek může mít peníze vybrané hodně rychle. Stačí, když se zapojí i lidé, kteří peníze opravdu mají. Třeba Kazma.

„Pokud Kazma vyndá prachy a přidá je... tak mu osobně přijdu vyšůrovat celej byt i okna mu umeju, boty naleštím, hajzlík vyštětkuju... a Jirka mu uvaří svíčkovou,“ označila Lucie populárního baviče na svém Instagramu.

A není rozhodně sama, kdo si myslí, že Kazma má šanci udělat dobrý skutek. I obyčejným fanouškům dochází, že jeden milion dolarů, který Kazma slíbil výherci podivné soutěže, by opravdu mohl pomoci dobré věci.

Jak zareaguje Kamil Bartošek zvaný Kazma? Dokáže překročit vlastní stín? Udělá opravdu dobrý skutek? Uvidíme to hodně brzy...

Sdílejte článek
Štítky peníze Instagram Kazma Kazmitch hokej Česko Jiří Šlégr Nikol Štíbrová Donio Lucie Šlégr Kamil Bartošek

Přečtěte si také