Showbyznys

25. července 2024 15:22

redakce Prima Lajk

Lela Vémola se nějakou dobu nenají. Čeká ji další operace, bude trvat několik hodin

Lelu Vémolu (35), dříve Ceterovou, čeká další chirurgický zákrok. Manželka známého MMA bojovníka Karlose Vémoly (39) musí podstoupit bolestivou operaci čelisti, která proběhne pod narkózou. Pár týdnů tak bude muset být pouze na tekuté stravě.

Lela Vémola patří k ženám, které se plastických operací rozhodně neštítí. Dvojnásobná maminka dcery Lili a syna Rockyho již dříve několik různých zákroků podstoupila. Nyní se chystá na další. Jak ale prozradila pro Expres.cz, tentokrát má obavy.

Čtěte také: Lela Vémola na staré unikátní fotce: Takto vypadala, než šla pod skalpel

Bolestivý zákrok

„Čeká mě operace ve stomatologické klinice, která se zabývá čelistmi. Našli mi nějaké cysty a ty se musí odoperovat,“ uvedla Lela Vémola s tím, že se jedná o zákrok, který potrvá několik hodin a už teď má z něho obavy.

„Zákrok proběhne v narkóze. Operace bude trvat několik hodin a léčba poté několik týdnů. Zuby jsou obecně bolestivé, takže mám obavy,“ objasnila s tím, že je křehká a právě po narkóze jí je téměř vždy špatně.

Podívejte se, jak proběhla velkolepá oslava Lely narozenin:

Sdílejte článek
Štítky strach zdraví operace bolest anestezie zuby celebrity Karlos Vémola Lela Vémola zdravotní ošetření a postupy chirurgické operace

Přečtěte si také