Showbyznys

5. července 2024 19:17

Josef Šťastna

Leoš Mareš prozradil, kolik lidí chtělo slyšet Bagárovou. Neprodalo se ani 5000 lístků

Monika Bagárová promluvila o chystaném koncertu

Leoš Mareš ukázal, že je kamarád a prozradil, kolik lidí chtělo vidět a slyšet Moniku Bagárovou v O2 areně. Monika Bagárová dokázala na svůj životní koncert přilákat 3400 lidí. Kapacita O2 areny pro koncerty je 20 tisíc lidí.

Zpěvačka si chtěla životní koncert nadělit ke 30. narozeninám. Nakonec vystoupení zrušila s tím, že přípravy na koncert jí nedělají radost.

„Tohle rozhodnutí jsem udělala z mnoha důvodů, které jsou pro mě zásadní, a myslím, že bude stačit, když řeknu, že i já jsem člověk, který má city, je zranitelný a v neposlední řadě chce být sám sebou. Vše, co dělám, dělám s radostí a snažím se ji předávat dál. Bohužel ale z mého vysněného koncertu se mi radost začala vytrácet, až úplně zmizela,“ napsala Monika Bagárová na Instagram.

Mareš řekl přesnou částku

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. „Někde jsem četl, že jsi prý prodala těch vstupenek do O2 areny 700. To je samozřejmě lež a nesmysl. Prodala jsi jich 3400, což není vůbec málo. Kdybychom to udělali ve Fóru Karlín, tak máš vyprodáno. To rozhodnutí byla moje chyba. Omlouvám se ti,“ uvedl Mareš.

Monika ukázala, že se na Mareše nezlobí. Naopak sama přiznala, že na O2 arenu neměla. „Leoši, já ti děkuji za tuhle možnost, za tu důvěru, kterou si ve mě měl, více než já sama v sebe. Byla to cesta plná krásných chvil, ale i těch těžkých a já jsem nesmírně vděčná. Celý tým, který si pro mě vytvořil, úžasných lidí, profesionálů. Jsi profík. Pro mě obrovská zkušenost a motivace makat na sobě mnohem, mnohem víc. Bylo mi ctí a potěšením. Nemáš se za co omlouvat, vzdala jsem to já. Cesta do O2 areny není jen o tom ji vyprodat, je to mnohem víc. A to beru jako své selhání. Máš úžasnou ženu, její nadhled, její slova mě jednoduše udržela nad vodou,“ napsala Monika s pokorou.

Podívejte se, jak ve Varech řádil Sámer Issa a Charlotte Štiková:

Sdílejte článek
Štítky Instagram koncert Monika Bagárová Leoš Mareš Forum Karlín O₂ arena

Přečtěte si také