Virály

18. července 2023 14:53

redakce Prima Lajk

Manželé z Koreji šokují internet svou perfektní formou. Neuvěříte, kolik jim je let

Dvojice z Koreji je v naprosto skvělé formě a lidé na sociálních sítích jsou u vytržení z toho, jak ve svém věku vypadají.

Říká se, že věk je jenom číslo a tento pár z Asie je toho jasným důkazem. Manželé z Koreji se spolu rozhodli cvičit a kompletně změnit svůj životní styl, a to navzdory svému pokročilejšímu věku. Jemu je 61 a jeho ženě 56 let. Svým vzhledem naprosto boří veškeré předsudky o tom, jak vypadají lidé po padesátce a jsou jasným důkazem toho, že když se chce, všechno jde.

Pár ze Soulu na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou @okdong_fit. Na Instagramu sdílí fotky ze svého každodenního života. Svým fanouškům se rozhodli dokumentovat cestu za vysněnou postavou. Video pojednávající o jejich příběhu zveřejnila jejich dcera Grace. Ta v něm vysvětlila, že se její rodiče nechali strhnout populárním trendem, ve kterém se dokumentuje hubnoucí cesta. Ve videu Grace říká, že její maminka měla mírnou nadváhu a otec byl zase příliš hubený, jelikož dřív dělal kickbox. Dvojice se spolu rozhodla cvičit a během šesti měsíců dosáhli oba dva skvělých výsledků. Kromě pravidelného fitka také upravili stravu, ale ohromují forma na sebe nenechala dlouho čekat. Podívejte se na jejich úžasnou proměnu do naší galerie.

Sdílejte článek
Štítky cvičení manželé fitness virály

Přečtěte si také