Nová partnerka Marka Lambory promluvila. Svůdná herečka uvedla, jak se dnes cítí

Populární herec Marek Lambora (28) je pověstný tím, že nerad mluví o tom, s kým žije a s kým zrovna randí. Muž, který zazářil v seriálu Slunečná, si soukromí umí chránit. Podle informací webu Super.cz sbalil sexy herečku. Ta potvrdila, že je velmi šťastná.

O tom, že Marek Lambora a jeho herecká kolegyně Sára Rychlíková (24) spolu tráví čas, informoval jako první web Super.cz. „Oba mlží, ale jsou spolu,“ uvedl pro Super.cz zdroj, který dvojici dobře zná.

Marek Lambora už v minulosti proslul tím, že nemá potřebu do světa vytrubovat, s kým zrovna chodí a spí. Také o vztahu s modelkou Andreou Bezděkovou se novinářům nesvěřoval. Ale časem to prasklo. Nyní se historie opakuje.

Sára Rychlíková dál tvrdí, že si chce soukromí hlídat. Ale také přiznala, že je velmi šťastná. „Nic jsem nepotvrzovala a nepotvrzuji dál. Své soukromí si chci chránit,“ vysvětlila herečka s tím, že s Lamborou se dobře baví a je jí dobře. „Jsem spokojená, šťastná. Se vším všudy,“ dodala na otázku, jak prožívá zamilovanost.

Lamboru a Rychlíkovou prozradily společné fotky

Marek Lambora a Sára Rychlíková na svých sociálních fotkách sdíleli fotky, které naznačily, že spolu tráví volno. První fotky byly z Paříže od Eiffelovy věže. Další fotky byly od moře, kde to bylo romantické a nebyl to výlet pro jednoho. Novináři ze Super.cz si všimli, že fotky vznikly ve stejný čas.

„Já k tomu nebudu nic říkat,“ uvedla pro naši redakci Rychlíková, když dostala dotaz, zda je oficiální partnerkou Marka Lambory. Zatloukání ale nikam nevedlo, nový pár je spokojený a je to vidět.

Pro Rychlíkovu není Lambora prvním slavným mužem, se kterým ji pojí vztah. V minulosti tvořila pár s Vojtěchem Vodochodským.

Co na sebe Lambora prozradil? Podívejte se:


Přečtěte si také