Showbyznys

16. února 2024 10:01

Josef Šťastna

Marek Zelinka po boku mladé ženy. Marie Doležalová odmítla spekulace o krizi ve vztahu

Marie Doležalová v SJK

Prochází vztah herečky a blogerky Marie Doležalové (37) a tanečníka Marka Zelinky (37) krizí? Podle Marie Doležalové je to nesmysl a prožívají harmonický vztah.

Už nějaký ten týden se mezi bulvárními novináři spekulovalo, že vztah tanečníka a choreografa Marka Zelinky a blogerky Marie Doležalové nevzkvétá. Dvojice spolu vychovává dceru Alfrédu a web expres.cz napsal, že spolu nechodí do společnosti.

Marek Zelinka se objevil na premiéře filmu Sucho bez Doležalové. Podle webu expres.cz navíc z akce odešel po boku mladé ženy. Podle Doležalové byl Zelinka na akci s partou kamarádů.

Pozor na Valentýna, varovala Marie Doležalová

„Dejte si pozor na falešná velká gesta. Dejte si pozor na dárky, co mají jenom zavřít pusu. Taky pozor na velkolepé obřady, který mají být hlavně vidět. Věděli jste, že lidé s pompézní svatbou se rozvádí podle statistik daleko častěji než trapně skromné svatby? Dejte si pozor na svátky, které jsou reklamním trikem. Dejte si pozor na Valentýna,“ napsala loni herečka s tím, že valentýnské oslavy jí nic neříkají. Prý se na tom dohodli s partnerem, který z Valentýna také na zadek nikdy nepadal.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herečka Marie Doležalová je máma na plný úvazek. Svou nedokonalost se přitom nestydí ukazovat

Letos na Valentýna vyrazil Marek Zelinka do společnosti bez partnerky. Podle webu expres.cz prochází krizí. Na tvrzení webu expres.cz reagovala Doležalová na svém instagramovém profilu. Napsala, že do společnosti nechodí, protože ji takové akce nebaví a sledující ujistila, že mají s Markem harmonický vztah. „Trochu jsme se s Markem naštvali a hodně pobavili,“ napsala Doležalová s tím, že svého muže miluje a žádná krize není.

Sdílejte článek
Štítky krize dvojice rodina Marek Zelinka Marie Doležalová

Přečtěte si také