Matka kontroverzní Lady začala ždímat lajky a sledovanost z dvojnásobného vraha

Laduška z Like House: Ukázala svůj pokojíček a a řekla pravdu o hádkách s Kajumim

Kontroverzní influencerka Laduška Horová, která se proslavila jako účastnice reality show LIKE HAF, má také velmi zajímavou maminku. Lada Kašparová si založila nový podcast, do kterého pozvala dvojnásobného vraha.

Populární influencerka a hvězda reality show LIKE HAF Laduška Horová často fanoušky zaskočí svými kontroverzními výtvory, ale vždy najde zastání u své maminky. Také Lada Kašparová se snaží prosadit v divokých vodách českého internetu a nutno uznat, že se jí celkem daří.

Podle webu Antiyoutuber nyní paní Lada založila nový podcast Sex ve městě, který tvoří například s partnerem zpěváka Jana Bendiga Lukášem Rejmonem nebo s moderátorkou Anetou Christovovou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Jan Bendig

Je jasné, že tým kolem paní Lady se bude snažit sledovanost nasbírat různými způsoby. Do prvního dílu si tvůrci pozvali dvojnásobného vraha Jiřího Kajínka, kterého pustil na svobodu až bývalý prezident Miloš Zeman.

„Máme toho nejexkluzivnějšího hosta, kterého si přeje každý existující podcast. Bez přehánění,“ touto větou se snažili bizarního hosta tvůrci podcastu promovat. Akorát máme pocit, že Jiří Kajínek už veřejně sdělil vše, co věděl a možná i to, co nevěděl.

Sdílejte článek
Štítky vrah Miloš Zeman reality show Lada Horová Jiří Kajínek Sex ve městě Influencer Aneta Christovová

Přečtěte si také