MC Erik a Barbara: Zpěvačka podle kamarádky snědla prášky a zapila je alkoholem

Barbara Haščáková, která se proslavila ve skupině Maduard a také ve dvojici s MC Erikem, zemřela ve věku 43 let. Slovenský deník Nový čas přinesl slova její kamarádky. Ta tvrdí, že Haščáková si před smrtí vzala léky a zapila je alkoholem.

Talentová umělkyně Barbara Haščáková se narodila v Košicích v roce 1979. V 90. letech se zapsala mezi stálice slovenské populární hudby, působila ve skupině Maduar, v seskupení MC Erik & Barbara, ale uplatnila se i jako sólová zpěvačka. Na vrcholu slávy odešla do USA, kde se ale prosadit nedokázala. Její život vyhasl na Floridě, kde žila se svým partnerem.

Online verze slovenského deníku Nový čas nyní přinesla slova ženy, která tvrdí, že byla s Haščákovou v kontaktu do jejího posledního dne. Obě ženy si prý spolu povídaly přes chatovací rozhraní.

"Už nechtěla žít a vzala si různé léky a zapila to celou lahví. Neúčinkovalo to hned, ještě asi sedmnáct minut jsme byly na videu, ještě mi zazpívala píseň na rozloučenou, poslala ještě fotku, ale potom spadla na zem a už tam zůstala," popsala dívka, která se představila jako Denisa.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Haščáková nechtěla v USA prodávat své tělo za úspěch

Podle Denisy upadla slovenská zpěvačka pak do kómatu a v nemocnici byla pět dnů, než zemřela. Rodina Barbary Haščákové se ke slovům této ženy nevyjádřila.

Podívejte se na poslední rozloučení se Sinéad O'Connor:

Sdílejte článek
Štítky alkohol Florida prášek USA Košice Barbara Haščáková Maduar MC Erik & Barbara

Přečtěte si také