Showbyznys

23. července 2024 07:32

Michaela Vlčková

Michal Štika se ostře vyjádřil ke své ex Monice Binias: Odporný člověk, pozvracel bych se

KVIFF: Monika Binias ve Varech

Michal Štika je znechucený ze své bývalé manželky Moniky Binias, která často veřejně a dost nevybíravým způsobem hovoří nejen o svém ex ale i o svých dětech. Podle Štiky si Binias řadu ze svých výroků vymyslela. Věří ve spravedlnost a domnívá se, že Monice, kterou označil za nejhorší osobu, co zná, se vše jednou vrátí.

Michal Štika už dál nemohl snést, jak jeho bývalá manželka Monika Binias veřejně pošpiňuje rodinu, a tak upřímně řekl, co si o své ex myslí. „Monika je nechutné stvoření. Teď ještě zjistila, že z toho může být nějaká koruna, tak nekouká vlevo, vpravo a napadá celou rodinu včetně mých rodičů. Je to tak odporná osoba, že to nemá obdoby,“ pronesl Štika v rozhovoru pro web eXtra.cz.

Čtěte také: Kokain? Byla jsem v pohodě, říká Charlotte Štiková. Dušuje se, že na závislosti netrpí

Že je Monika sprostá na něho, přestože jí nic neudělal, by ještě zvládl. Krev mu ale pije, jakým způsobem se obouvá do ostatních, především k příbuzným a dětem. „Je to neskutečné. Věřím, že tyhle sviňárny se jí jednou vrátí. Jinak to snad ani není možný,“ dodal se znechucením.

Parazitování Moniky Binias na vlastní rodině nemá podle Štiky obdobu. Zmínil také, že ne všechno, co jeho bývalá manželka říká, je pravda. „To je takový bizár, že tohle nikdo jiný u nás nedělá. Jenom Monika veřejně špiní rodinu, vymýšlí si věci a podobně. Ten její slovník? Je neskutečná. Žádnou jinou takovou ženu, která by se chovala takto neuctivě, hrubě, sprostě, vulgárně, opravdu neznám. Je to něco hrozného,“ postěžoval si otec Ornelly Koktové a Charlotte Štikové.

Binias manipuluje

Bývalá manželka Štiky chce prý s každým manipulovat. „Jak není po jejím, je oheň na střeše. Jak někdo může pomlouvat své vlastní děti? Navíc veřejně? To není normální,“ podivoval se.

Podívejte se, jak dnes Charlotte žije:

„A to Charlotte říkala, že ji naopak pomlouvám já. To přitom není pravda, nikdy bych si to nedovolil. Jsou to moje děti. Ani za peníze. Kdybych chtěl, takový přiblblý pořad si udělám taky. Myslím, že těch pět set lidí bych taky schrastil. Taky bych mohl vyprávět o Monice a podobně a pár blbečků by na to koukalo. Ale neudělám to. Radši nemít sto tisíc, aspoň se ráno probudím a můžu se sám sobě podívat do zrcadla. A ne, abych se ze sebe pozvracel kvůli tomu, co provádím své rodině,“ řekl ostře, co si myslí o byznysu své ex.

Mohlo by vás zajímat: Svatba bude bez nás. Ornella Koktová na veselku sestry Charlotte Štikové nepřijede

Charlotte se motá ve zvláštní společnosti

Kolem Charlotte Štikové je poslední dobou celkem rušno. Především kvůli informacím, že spadla do tvrdých drog. Michal Štika svou mladší dceru delší dobu neviděl. Je s ní prý ale v kontaktu. „Píšeme si a měli bychom se sejít,“ vysvětlil.

Přiznal, že lidi kolem ní sice nezná, ale zdá se mu, že se motá ve zvláštní společnosti. „Ta paní, která o ní teď mluví, se mi nelíbí. Vypadá pochybně,“ vyjádřil své obavy.

Je ale přesvědčený, že je to volba Charlotte, s kým se vídá. „Je dospělá, sama se musí rozhodnout, co se svým životem. Podám jí pomocnou ruku, když bude potřebovat. Strach o ni mám, ale taky mám svůj život a nemůžu se kvůli ní utrápit,“ nastínil Štika s tím, že jeho dcera musí sama rozeznat, co je pro ni dobré a co ne.

„Nic jí nevyčítám, protože to by ničemu nepomohlo a doufám, že se jí povede dobře,“ vzkázal své dceři, která se brzy zanedlouho vdávat za muže s kriminální minulostí.

Sdílejte článek
Štítky manželé Ornella Koktová Monika Štiková Charlotte Štiková Monika Binias exmanželé Michal Štika

Přečtěte si také