Partner Nely Slovákové řekl, kolik centimetrů má tam dole. Přes 20 cm se nedostal

Podnikatelka Nela Slováková a její partner Lukáš Kozák mají smysl pro humor, který není pro každého. Je otázkou ale, zda Lukáš svých 19 centimetrů bere s humorem. Zřejmě ano.

Sledovat na sociálních sítích životy Nely Slovákové a jejího kluka je zábavné samo o sobě. Možná si pamatujete, když tento páreček bavil veřejnost svým dramatickým rozchodem, který ale netrval ani 48 hodin. Tehdy pohledný hokejista dostal kopačky, protože nedostatečně truchlil pro pohřešovaného pejska.

„Přátelé s velmi těžkým srdcem to píšu... ztratila se mi Lotty... Nemůžu ji jít ani hledat. Okolnosti proč a co, vysvětlím třeba zítra, ale už to musím napsat, abych zase nepolevila. S Lukášem se rozcházím. Je to úžasný chlap... opravdu. Bez nadsázek a ironie. Ale pro mě je to člověk bez lásky, citu a bez projevování emocí. Ať negativních nebo pozitivních,“ psala zoufalá brněnská hvězdička.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Slováková zuří. Tentokrát se pustila do malého chlapce s nalakovanými nehty

Nyní Lukáš Kozák všechny své fanoušky pobavil, když si začal se slavným holičem poměřovat rozmnožovací nástroj.

Lukáš se šel nechat ostříhat a Nela dostala od fanynky dotaz, kolik její přítel měří. Lukáš si rychle vzal slovo a uvedl, že ve studené vodě 19 cm. Laky Royal se přes magickou hranici dostal a má prý 21 cm. Od hokejisty je sportovní, že umí uznat porážku!

Sdílejte článek
Štítky milenec hokejista penis Lukáš Kozák

Přečtěte si také