Mirai Navrátil si dělá legraci z LGBT komunity. Jordan Haj za podobný žert schytal hejt

Známý zpěvák Mirai Navrátil (31) vyrazil s kamarádem na Kanárské ostrovy a začal na Instagram posílat snímky, které měly navodit atmosféru, že jde o romantickou dovolenou ve dvou. Lidé se začali ptát, zda Mirai je gay. Zpěvák se nyní zlobí.

Populární Mirai Navrátil se buď na Kanárských ostrovech nudí, nebo nedomyslel, kam může jeho vtipkování dojít. Zpěvák na Instagramu zveřejnil fotku s pohledným mladíkem a přidal srdíčka. Tedy udělal něco, co běžně dělají zamilovaní.

Veřejný coming out je docela závažné rozhodnutí a takový Milan Peroutka by mohl vyprávět, jak dlouhá cesta byla k tomu, než předstoupil před fanoušky a řekl jim, že je na kluky. Mirai se teď začal zlobit, že dostává dotazy na svou orientaci. Může si za to ale sám.

„Klukovský fórek na Instáči. Dva dny tlaku bulváru a píše mi můj strejda, jestli nejsem gay. Táta mi píše, ať si na přílet dám duhovou čelenku,“ vyjádřil se umělec na sociální síti.

Čemu se ale Mirai diví? Když vyjádříte lásku svému kamarádovi, tak prostě logicky následuje dotaz, zda jste pár. Mirai se tak nemůže zlobit na svého strýčka ani na bulvár.

Jordanovi se polibek vymstil

O tom, že některé vtipy mohou vyvolat rozporuplné reakce, se přesvědčil také muzikant Jordan Haj. Ten se během filmového festivalu v Karlových Varech líbal s Jakubem Strachem, kterého veřejnost zná pod jménem NobodyListen.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Po Marilynovi Mansonovi se slehla zem

Haj pak tvrdil, že chtěl jen provokovat, že šlo o umělecký akt. Jenže nedomyslel, že napodobování homosexuálního chování může vadit některým lidem z LGBT komunity, kteří mohli mít pocit, že ze strany Haje jde o parodii.

„O queerbaiting se jedná, pokud celebrita nebo veřejná osobnost využívá podezření, že by mohla být romanticky zapletená s jinou osobou stejného pohlaví za účelem publicity, propagace nebo zisku,“ popisuje fenomén web Rollingstone.com. O pozornost dnes volá i Mirai. Zda je to boží či trapné, nechť si každý fanoušek zhodnotí sám.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Radka Třeštíková se omluvila za nahou kůži. Stihla i první fotku s novým mužem

„Byla to scéna z filmu Drive, nápad to byl zcela impulzivní. Mrzelo nás, že se to mohlo nepříjemně dotýkat lidí z gay komunity. Ale omlouvat se za tu pusu jako takovou, za to, že jsem políbil svého kamaráda? Nebylo to poprvé ani naposledy,“ vysvětloval později Jordan Haj pro eXtra.cz. Jaké vysvětlení si připraví Mirai? Jisté je, že ne každému z LGBT přijdou jeho fórky vhodné.

Mirai je bez partnerky:


Přečtěte si také