Monika Babišová nechtěla hrát druhé housle. Existovat vedle krásné Anety odmítla

Andrej Babiš se rozchází s manželkou Monikou

Bývalý premiér Andrej Babiš se po třiceti letech společného života rozešel s manželkou Monikou. Podle Blesku je jeho novou partnerkou krásná Aneta Zicklerová. Babiš ale údajně chtěl po svém boku udržet i manželku, Monika ale odmítla hrát roli dvojky.

„Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii. Děkujeme vám za pochopení a žádáme o zachování soukromí. Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ tak oznámil Babiš na Instagramu, že opouští manželku Moniku.

I když majitel hnutí ANO oficiálně nepřiznal, že má novou partnerku, tak to za něj udělali novináři deníku Blesk. Po Babišově boku září sexy zrzka Aneta Zicklerová, která mu dělá marketing na sociálních sítích. Aneta zastává roli, kterou dříve pro mocného muže zastával marketingový guru Marek Prchal.

I když se proslýchá, že se Babiš do svůdné zrzečky úplně zbláznil, podle webu eXtra.cz si chtěl ponechat i manželku Moniku. Té táhne na padesát a mladší ženě může konkurovat třeba rozhledem. Jenže Monika si údajně dupla a odmítla hrát druhé housle.

Chtěl Moniku udržet, tvrdí zdroj bulvárního webu

„On se snažil to udržet za každou cenu, ale byla to hlavně Monika, která z toho vztahu chtěla odejít,“ sdělil redaktorům eXtra.cz jejich zdroj.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Babiš s Monikou se rozcházejí. Naše cesty se rozdělují, láska k dětem zůstává, oznámili

Monika Babišová údajně nenese vůbec dobře, že skončila na druhé koleji, ale s možným návratem k Babišovi nepočítá. Možná by se něco změnilo, kdyby pustil Zicklerovou k vodě.

Podívejte se na rozhovor s Monikou Babišovou:

Sdílejte článek
Štítky láska Instagram housle Andrej Babiš ANO 2011 Monika Babišová Marek Prchal Blesk Aneta Zicklerová

Přečtěte si také