Showbyznys

27. dubna 2024 07:18

Josef Šťastna

Moniku Babišovou nahradila sexy zrzka. Babiš sbalil Marka Prchala v sukni

Andrej Babiš se rozchází s manželkou Monikou

Bývalý premiér Andrej Babiš pustil k vodě manželku Moniku a začalo se spekulovat, s kým chodí. Zdroje z ANO potvrdily pro Blesk, že novou partnerkou je Aneta Zicklerová.

Andrej Babiš se rozešel s Monikou po třiceti letech, ale vzkázal, že se dál bude snažit, aby rozpad vztahu měl co nejmenší dopad na jeho dvě děti. Bylo otázkou, kdy Babiš veřejnosti přizná novou partnerku. Nakonec to za něj udělal web Blesk.cz, který napsal, že jeho novou holkou je Aneta Zicklerová, které je pouhých třicet let.

Redakce Prima Lajk už v minulosti pohlednou Anetu oslovila, ale ta nereagovala. O tom, že je novou partnerkou Andreje Babiše, se ale v zákulisí ANO hovoří už několik měsíců.

Aneta Zicklerová pro Babišův tým začala pracovat už před senátními a komunálními volbami v roce 2022. Se svým budoucím šéfem se přitom nesetkávala pravidelně. „Měla na starosti sítě, hlavně Instagram, byla jednou z členek týmu, ale šlo pouze o řadovou pracovnici,“ řekl Deníku N zdroj z Babišova okolí. Dnes sexy zrzka pro Babiše spravuje sociální sítě, nahradila tak ve funkci Marka Prchala.

„Začala mu dělat téměř veškerý obsah na sítě, v podstatě to převzala po Marku Prchalovi. Videa, slepice a další věci, to dělají spolu,“ uvedl pro Blesk.cz zdroj z Babišova okolí. Aneta má malého syna a v minulosti obchodovala s rouškami.

Sdílejte článek
Štítky Andrej Babiš Monika Babišová Marek Prchal Aneta Zicklerová

Přečtěte si také