Showbyznys

24. dubna 2024 14:26

Josef Šťastna

Zabrala místo po Monice Babišové? Alena Schillerová uvedla, že s Babišem nechodí

Andrej Babiš se rozchází s manželkou Monikou

Opoziční lídr a šéf hnutí ANO Andrej Babiš (69) přiznal veřejnosti, že se po třiceti společných letech rozešel s manželkou Monikou. Někteří voliči hned začali spekulovat, že stabilní vztah musela rozvrátit nová láska. Padlo dokonce podezření, že Babiš tvoří pár s Alenou Schillerovou (60).

Jako blesk z čistého nebe přišla zpráva, že bývalý premiér Andrej Babiš opustil svou manželku Moniku. „Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii,“ napsal Babiš v příspěvku, ke kterému přidal svatební snímek.

Babiš uvedl, že důležitá je pro něj rodina a věří, že on i Monika budou i po rozchodu oporou pro své děti. Zakladatel hnutí ANO veřejnosti nesdělil, zda na programu je nyní rozvod. Také odmítl diskutovat na téma, zda do kdysi spokojeného manželství vstoupil někdo třetí.

Část veřejnosti ale začala spekulovat, že Babiš či jeho manželka si museli někoho najít. Někteří voliči si myslí, že Babiše nahradil florista a blízký kamarád jeho manželky Ivan Šablatura. Další lidé, kteří mají Babiše rádi, ho začali dávat do spojení s Alenou Schillerovou. Prý by nebylo nic zvláštního, kdyby Babiš vztah ke své pravé ruce prohloubil.

Redakce Prima Lajk proto Schillerové položila přímý dotaz, zda chodí s Babišem. „Naprostý nesmysl. Já už jsem to zaznamenala na Facebooku, už jsem na to reagovala. Je to naprostý nesmysl. Naše vztahy jsou korektní, striktně pracovní, nikdy to nebylo jinak a nikdy to jinak nebude,“ popřela Alena Schillerová rázně a dodala, že s panem Babišem má jen hezký vztah založený na stejných politických cílech.

Podívejte se na rozhovor s Monikou Babišovou:

Sdílejte článek
Štítky rozchod Andrej Babiš Alena Schillerová ANO 2011 Monika Babišová TV Prima

Přečtěte si také