Showbyznys

21. září 2024 14:17

redakce Prima Lajk

Monika Binias si připisuje zásluhy: Svatbu, ubytování i hostinu jsem Charlotte zařídila já

Charlotte Štiková o současném životě

V pátek 20. září proběhla očekávaná svatba Charlotte Štikové a jejího partnera Martina Stefana, s kterým se dcera Moniky Binias seznámila teprve před pár měsíci. Tak jak bylo rychlé jejich seznámení, narychlo se uskutečnila také celá veselka. Ta se konala kousek za Prahou a na poslední chvíli vše zařídila právě matka nevěsty.

Svatba Charlotte Štikové a jejího partnera Martina byla jedno velké faux pas. Poté, co na internetu začalo kolovat video, kde se Monika Binias snaží odehnat fotografy od své dcery a nešetří při tom vulgárními slovy, jejich veselku potkala ještě celá řada karambolů.

Čtěte také: Muž, s nímž chce Charlotte Štiková miminko, má divokou minulost. Martin si odseděl trest

Nebýt Moniky Binias, svatba Charlotte by se prý neuskutečnila

Nejenže nevěsta zaspala příchod vizážistky, ženich dorazil na místo v obleku s neodstřiženými cedulkami z obchodu, svatební prsteny byly vypůjčené a celý obřad poté završila dokonce svačinka v rychlém občerstvení.

Přestože se měl obřad původně konat v centru hlavního města, nakonec se ale Charlotte a Martin vzali na radnici v Hostivici, kde nevěsta delší čas žila. „Já jsem našla toto krásné místo, protože jsme tady kdysi bydleli a pan starosta mi vyšel vstříc. Obřad se vyřešil předevčírem. Včera jsme všechno podepsali. Já jsem svatbu, ubytování, hostinu atd. zařídila za třicet minut. Nebýt mě, možná by to bylo v McDonaldu,“ prozradila Monika Binias v rozhovoru pro eXtra.cz Binias.

I když vše neproběhlo dle představ, ženicha si matka Charlotte nemůže vynachválit. „Já si myslím, že Martin je férový a pravdomluvný chlap. Když někdy trošičku něco zamlží, tak je to ve prospěch Charlotte. Strašně ráda jsem ji viděla ve svatebním,“ objasnila matka nevěsty.

Podívejte se na rozhovor s Charlotte Štikovou z Varů:

Sdílejte článek
Štítky rodina matka společnost svatba celebrity ženich nevěsta svatební šaty Hostivice faux pas Charlotte Štiková Monika Binias společenská rubrika

Přečtěte si také