Ornella má kabelky za desetitisíce a děti vezme na levnou dovolenou, zuří Binias

Monika Binias se na sociální síti Instagram opět opřela do své starší dcery Ornelly Koktové. Tentokrát ji obvinila z toho, že šetři na dětech. Uvedla, že Ornella si kupuje kabelky v hodnotě desetitisíců a jezdí na luxusní dovolené, zatímco děti vezme na dovolenou do Tater. Ornella na slova své matky dlouhodobě raději nereaguje.

U Moniky Binias rozhodně platí, že co na srdci, to na jazyku. Veřejně se strefuje do svých nejbližších. Nyní na sociální síti Instagram ve svém příběhu pranýřovala dceru Ornellu Koktovou, ze které dělá krkavčí matku.

Trojnásobná maminka má podle Binias šetřit na svých vlastních dětech, ale sama se prý obklopuje luxusem. „Mamka nejlepší na světě. Asi desátá nová kabelka za desetitisíce a dovča s kámoškou taktéž, pak nové BMW, kde jezdí jen ona, ale děti na týden v Tatrách za barter,“ postěžovala si v instagramovém story Binias, v němž sdílela screenshot dcery Ornelly z dovolené s dětmi.

Ornella Koktová se se svou matkou nevídá již nějaký čas. Binias kvůli špatnému vztahu s dcerou ani nevídá vnoučata.

Charlotte Štiková bez cenzury o matce: Prosím, přestaň už na mně vydělávat:

Sdílejte článek
Štítky rodina dcera pomluva Ornella Koktová Josef Kokta Monika Štiková máma Charlotte Štiková Monika Binias Ornella Štiková

Přečtěte si také