Showbyznys

10. července 2024 17:43

Michaela Vlčková

Monika Binias zkritizovala Ornellu jako matku. Normální člověk si ublinkne, zaútočila

Monika Binias se na sociální síti Instagram opřela do své starší dcery Ornelly Koktové. Pohoršilo ji, že se vydala na pohádkovou dovolenou a své tři ratolesti nechala doma s manželem Josefem Koktou.

Ornella Koktová se na sociální platformě Instagram chlubila fotografiemi z pohádkové dovolené na italském ostrově Capri, kam se vydala za doprovodu kamarádky. A právě kvůli tomu se rozhořčila její matka Monika Binias.

Čtěte také: Ornella Koktová se opřela do matky kvůli výchově. Měla se jako princezna, brání se Binias

„Právě teď si chci jen užívat,“ napsala k jedné z fotografií z dovolené u moře Ornella na Instagramu. Monika Binias na sebe nenechala s reakcí dlouho čekat.

„Strašné, když tohle napíše máma tří dětí. Normální člověk si ublinkne,“ postěžovala si Binias.

Někteří ze sledujících Ornelly se připojili k její matce a vyjádřili svůj názor na to, když si máma od tří dětí jede odpočinout na dovolenou pouze s kamarádkou.

„Můj komentář k matce tří dětí o tom, jak Quentinek má stůl za 1200 a postel za 2000 a pak si Ornella jezdí sama po drahých dovolených," dodala Binias.

V komentářích se ale řada fanoušků Ornelly zastala. „Miluju kecy - si matka máš být doma s dětma. Kdyby se na to Pepa necítil, tak by Orny nikam nejela snad ne? A matka Monika už je s těmi kecy taky trapná. Asi závidí že tehdy nemohla odjet sama bez dětí,“ oponovala jedna ze sledujících Monice, která na své dcery na sociálních sítích často útočí.


Přečtěte si také