MrBeast popsal, jak ho jednou zloděj okradl, to nejcennější ale přehlídl. O kolik se hloupý zloděj připravil?

MrBeast zavzpomínal na případ, kdy jej okradl zloděj. To nejcennější ale přehlídl, a připravil se tak o pořádný balík peněz.

MrBeast se v posledních měsících, respektive už spíš letech vyprofiloval v jednoho z nejzajímavějších youtuberů současnosti. A to hlavně proto, že veškeré peníze, co vydělá, nepředvádí na drahých autech, domech nebo extravagantních dovolených, ale místo toho vše investuje zpátky do výroby dalších a ještě masivnějších videí, zatímco značnou část ještě posílá na charitu.

V nedávném videu pak na téma peněz zavedl řeč v jednom podcastu, kde vysvětlil například to, jak mu absolutně nezáleží na materiálním bohatství, a tak ho vlastně ani nebaví utrácet peníze jinak než právě budováním vlastního byznysu. Odtud se pak dostal ještě k jedné zajímavé historce, a to jak ho jednou někdo okradl tak, že se mu vloupal přímo do domu. Zatímco však zloděj ukradl spoustu oblečení a dalších malých věcí, v pracovně mu nechal počítač, na kterém byl dokonce i napsaný přístup k bitcoinovému účtu, na kterém v té době leželo zhruba 2 miliony dolarů. MrBeast tak docela právem s úsměvem na rtech označil daného zloděje za jednoho z nejhloupějších loserů, co kdy (ne)potkal.

Sdílejte článek
Štítky peníze Bitcoin youtuber zloděj MrBeast

Přečtěte si také