Virály

30. května 2023 12:45

redakce Prima Lajk

Muž, který otevřel dveře letadla, konečně vysvětlil svůj čin. Proč to proboha udělal?

Muž otevřel nouzové dveře letadla během přistávání. Jako zázrakem se nikomu nic nestalo. Teď konečně policii vysvětlil důvod, proč to udělal.

Cestující, kteří letěli s leteckou společností Asiana Airlines směrem do Jižní Koreje, zažili let hrůzy. Při přistávání totiž jeden muž začal otevírat nouzové dveře letadla. Stalo se tak zhruba 213 metrů nad zemí. Ostatní cestující se ho snažili zastavit, ale nepodařilo se. Jako zázrakem se naštěstí nikomu nic nestalo, ale devět pasažérů muselo být převezeno do nemocnice kvůli problémům s dýcháním.

Během děsivého incidentu v letadle samozřejmě zavládla panika. A jak můžete vidět na videu níže, studený vzduch do obličeje musel být pořádně nepříjemný. Po přistání si muže okamžitě převzala policie. Ten teď konečně vysvětlil, co ho k tak bláznivému nápadu vedlo. Řekl, že se cítil nepříjemně a chtěl co nejdřív opustit letadlo. Pak také přiznal, že nedávno přišel o práci. Jeho přesná totožnost sice známá není, ale místní média o něm referují jako o panu Leem.

Sdílejte článek
Štítky letadlo cestující letecké nehody nouzové dveře

Přečtěte si také