Virály

30. dubna 2023 14:28

redakce Prima Lajk

Žena viděla, jak pracovník letiště slepuje letadlo lepicí páskou. Z videa je virální hit

Cestující v letadle viděla před odletem pracovníka letiště, který oblepoval křídlo lepicí páskou. Její video se okamžitě na internetu začalo šířit rychlostí blesku.

Před nástupem do letadla občas každý pocítí mírný strach. Záplava katastrofických filmů za řadu let udělala své. Roli v tom hraje i skutečnost, že když spadne letadlo, většinou je velice malá šance na to, že se nikomu nic nestane. Přesto všechno můžete zachovat klid, letecké havárie se stávají opravdu zřídka. Mnohonásobně větší riziko zažíváte každý den na silnici.

Určitě byste ale před vzletem neradi viděli jakoukoliv věc, která připomíná možný problém. TikTokerka @myhoneycmacks letěla z Mezinárodního letiště v Nashville, a když se pohodlně usadila na místo, podívala se z okýnka. Tam uviděla pracovníka, který přelepoval křídlo lepicí páskou. „Tohle je důvod, proč nelítám s leteckou společností Spirit,“ napsala k videu, které už vidělo přes 1,6 milionu lidí. „Je mi jedno, zda to je speciální páska nebo nic. Fakt, že musíte lepit letadlo dohromady páskou a děláte to navíc, když jsou lidi v letadle, jako kdybychom vás nemohli vidět, je hrozný,“ postěžovala si žena.

@myhoneysmacks Im only flying southwest now 😤 #spirit #spiritairlines #plane #planecrash #cockpit #airline #flight #fly #scary #omg #mindboggling ♬ original sound - My Honey Smacks 🍯🐝 Youtuber

Lidé se okamžitě začali vyjadřovat v komentářích, přičemž někteří jí ujistili, že se jedná o speciální a hliníkovou pásku, která se v letectví běžně využívá a odolá nejrůznějším podmínkám. Mechanici tuto pásku prý rutinně používají po každém letu. Jiní komentátoři už tak důvěřiví nebyli a s nadsázkou se ptali, proč žena z letadla okamžitě nevystoupila.

Sdílejte článek

Přečtěte si také