Showbyznys

22. srpna 2023 16:12

Josef Šťastna

Nějaký Dave jí poslušně lízal nohy. Britney Spears se rozjela před polonahými chlapci

Britney Spears se rozvádí

Život bývalé popové ikony je jako na houpačce. Nikdo vlastně pořádně neví, co momentálně Britney Spears (41) prožívá. Na povrch nyní vyplavalo, že manželství s íránským modelem a fitness trenérem Samem Asgharim (29) se dostalo do rozvodové fáze. Britney reagovala, že rozjela pořádnou divočinu s partou polonahých chlapů, snímky a video pak umístila na svůj Instagram.

Jakýsi Dave bývalé popové princezně olizoval nohu od kozačky až po tříslo. To není popis amatérského pornofilmu, to je smutná realita, kterou na Instagramu zveřejnila Britney Spears a znovu zavdala příčiny ke spekulacím, zda je na tom po psychické stránce opravdu dobře.

Britney se snažila fanouškům ukázat, že po rozchodu se Samem se nehroutí. Podle amerických novinářů ale rozchod v klidu neprobíhal, než si Asghari sbalil kufry, tak se prý dvojice soustavně hádala.

„Jak každý ví, že Sam a já už nejsme spolu... 6 let je dlouhá doba být s někým, takže jsem z toho trochu v šoku, ale... Nejsem tu proto, abych vysvětlovala proč, protože upřímně – nikomu do toho nic není. Ale už jsem tu bolest, doopravdy, nedokázala dále vydržet,“ uvedla svých sociálních sítích žena, o které se v USA pořád hodně mluví. Později dodala, že v manželství pořád musela skrývat svoje emoce a nemohla dát najevo, jak se opravdu cítí. S tím je nyní prý konec.

To ale nevíme, zda je vlastně dobře. Protože Britney začala sdílet sekvence ze svého života, které moc k chlubení nejsou. Například se svým sledujícím musela pochlubit, jak si užila mejdan se šesti polonahými borci.

„Co taková mrcha jako já udělá? Oblékla jsem si zelené šaty a objevila se u svých kamarádů. Pozvala jsem své oblíbené chlapce a celou noc si hrála,“ vyjádřila se Britney. Tak snad se jí olizování nohy a divoké tanečky s polonahými borci líbily a přivedly ji na jiné myšlenky.

Sdílejte článek
Štítky rozvod Instagram manželství nahota Sam Asghari rozpad manželství Britney Spearsová

Přečtěte si také