Nutila ženy pojídat banány z dívčího klína? Americká zpěvačka čelí drsnému obvinění

Americká rapperka a zpěvačka Melissa Viviane Jefferson (35), která vystupuje pod uměleckým jménem Lizzo, má obrovský problém. Skupina žen ji obvinila z obtěžování a šikany.

Pokud je z obtěžování obviněn muž, má v Americe obrovský problém. Své o tom ví Johnny Depp i Kevin Spacey. Nyní drsné obvinění padlo také na hlavu rapperky Lizzo a bude zajímavé sledovat, zda jí veřejnost půjde hned tvrdě po krku, nebo se bude čekat, až se celý případ řádně vyšetří.

Případu se zatím naplno věnují zahraniční média, z těch významných lze jmenovat Washington Post či The Guardian. Bývalé tanečnice podaly na Lizzo žalobu kvůli sexuálnímu obtěžování, vytváření nepřátelského pracovního prostředí a diskriminaci na základě zdravotního postižení.

Tanečnice Noelle Rodriguez, Arianna Davis a Crystal Williams tvrdí, že Lizzo je nutila dělat věci, které mají sexuální podtext. Ženy, které v současné době s Lizzo už nespolupracují, mimo jiné tvrdí, že v Amsterdamu je slavná rapperka nutila k tomu, aby pojídaly banány, které měly v klíně zastrčené striptérky. Ženy také údajně měly striptérkám masírovat prsa, což jim vadilo a dnes to považují za dehonestující.

Kromě Lizzo čelí žalobě i vedoucí tanečnic Shirlene Quigley. Ta měla veřejně komentovat panenství jedné z tanečnic a dalším se posmívat kvůli předmanželskému sexu.

Obvinění z obtěžování čelil také Kevin Spacey:


Přečtěte si také