Shopaholicadel byla na ulici napadena a obtěžována. Co se kontroverzní youtuberce stalo?

Adéla Pulcová alias Shopaholicadel zažila osobní konfrontaci s hejtry, na kterou bohužel asi jen tak nezapomene.

Youtuberka a influencerka Shopaholicadel vzbuzuje v posledních měsících na internetu velké vášně a kvůli svému chováním, kauzám a různým výrokům si vysloužila na sociálních sítích obrovskou armádu hejtrů, kteří jí neustále nadávají a nenechají na ní nit suchou. Ač je Adéla sama ve svých názorech nevybírává a za hranou, mnoho hejtrů není bohužel o moc lepší a jejich sprosté nadávky se často také nedají omluvit. A nyní několik z nich překročilo onu pomyslnou čáru.

Shopaholicadel se totiž na TikToku svěřila s děsivou zkušeností, kdy ji na ulici obklíčilo několik neznámých mužů a začalo se jí smát a sprostě na ni pokřikovat. Muži se vysmívali jejímu vzhledu, vtipkovali o nabídce orálního sexu, natáčeli si ji na mobil a překáželi jí v cestě. Podle vyjádření youtuberky ji dokonce měli obklíčit ze všech stran a sahat na ni. Adéla pak zůstala z jejich chování v šoku, vystresovaná a nepochopila, proč nikdo z lidí sedících v blízké restauraci, nijak nezakročil. Video z incidentu se později objevilo na internetu a youtuberčino prohlášení takřka potvrzuje.

@shopaholicadel030

TOHLE UŽ BYLO OBTĚŽOVÁNÍ A ŠIKANA NA VEŘEJNOSTI, LIDI U TÝ RESTOURACE ČUMĚLI A NEUDĚLI NIC NIKDO MI NEPOMOHL, ČESKÝ NÁROD A STÁT STOJÍ ZA HOVNO, JSEM V ŠOKU S TOHO A KLEPU SE…

♬ Loose Change - Devin Kennedy

Nepochopitelné chování mužů pak vzbuzuje na sociálních sítích rozporuplné reakce. Zatímco podle mnohých je toto chování logicky přes čáru, podle další hejtrů Adéla jen „sklízí, co zasela“. Jenže to je jen stěží omluva pro buranské jednání a nadávky, kterých se „vtipálci“ na šokované ženě dopustili. Podobné pokřikování na ulici není příjemné asi žádnému influencerovi a v takové rovině nadávek se jedná opravdu o nepřístupné chování na hranici šikany. Snad se tedy jedná o ojedinělý incident, který už se nikdy opakovat nebude.

Sdílejte článek

Přečtěte si také