Velká rána pro Shopaholicadel! Její ex David čeká s novou přítelkyní dítě!

Ještě před pár měsíci tvořil Fregamercz nerozlučný pár s kontroverzní influencerkou. Nyní už ale po pár týdnech vztahu čeká dítě s novou přítelkyní!

To je fofr! Životní situace u youtuberky Shopaholicadel a jejího bývalého přítele Davida Pražáka aka Fregameracze se mění tak rychle, že ji člověk ani nestačí sledovat. Pár, který byl spolu dokonce zasnouben, se rozešel na začátku března a na sociálních sítích na sobě dvojice nenechala nit suchou. Adéla si pak našla prakticky ihned novou lásku v podobě Jana Kulase, který už ovšem dokázal hejtry svými výroky také párkrát rozčílit. A ani David nezahálel a už po pár týdnech hlásil nový vztah s ženou, jejíž identitu ovšem ponechává v tajnosti. Nyní navíc v rozhovoru pro web Extra.cz přiznal skutečnost, která se na TikTok šušká nějaký ten pátek. Z Fregameracz bude brzy táta!

„Čekáme miminko, jsme v desátém týdnu těhotenství,“ potvrdil tiktoker, který momentálně září štěstím. Což je vzhledem k nedávnému rozchodu s Shopaholicadel poměrně rychlá novinka, která naznačuje, že Fregamercz je s novou partnerkou patrně déle, než dříve naznačoval. Konečně má však dle jeho slov přítelkyni, která ho neomezuje a neznepříjemňuje mu život všelijakými zákazy.

S novou partnerkou se pak podle všeho na potomka těší a proběhla už i konverzace o jménu. „Zatím nevíme, jestli to bude holka nebo kluk, ale pokud holka, tak to bude určitě Mia,“ dodal v rozhovoru. Shopaholicadel, která se nyní s přítelem také pokouší o dítě, tak musí po nepodařeném vztahu spolknout další hořkou pilulku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také