Shopaholicadel promluvila o sexu s novým přítelem! V čem je lepší než její ex David?

Kontroverzní youtuberka promluvila o intimním životě s novým partnerem Honzou. Jaké sexuální praktiky influencerka vyhledává?

Už je to více než měsíc, co si Shopaholicadel našla nového přítele a velmi záhy po konci vztahu s bývalým snoubencem Davidem Pražákem našla oporu v Janu Kulasovi. Vedle něj je podle svých slov extrémně šťastná, mluví o něm jako o velké lásce a člověku, který jí konečně pořádně rozumí a nijak ji netrápí. A po pouhých pár týdnech vztahu už dokonce plánují miminko. Adéla je zkrátka v novém vztahu spokojená a i přes věčné útoky hejtrů si ho velmi užívá. A je se svým přítelem natolik spokojená, že se nebojí ze svého života odhalit i velmi peprné detaily.

V nedávném livestreamu se svým partnerem a oblíbeným tiktokerem Adamem Kajumim se totiž v závěru rozpovídala o jejich intimním životě a přiznala, že nyní si sex opravdu užívá. Naznačila totiž, že její nový partner má mnohem větší penis než ex David. Délka Janova penisu totiž prý dosahuje až 17 cm, což je mnohem víc než u bývalého snoubence a Adéla s humorem naznačila, že má někdy poté problémy chodit. A díky zvídavému Kajumimu naznačila i jisté sexuální praktiky.

Opatrně naznačila slova o zadečku a také o prstu v tomto otvoru. Její přítel se na druhou stranu na prst v zadku dvakrát vesele netváří a zdá se, že na rozdíl od Adély není fanouškem této praktiky. Shopaholicadel ovšem brala celou bizarní konverzaci s humorem a zdá se, že u nich v posteli je všechno v nejlepším pořádku.


Přečtěte si také