Virály

5. května 2023 13:08

redakce Prima Lajk

OnlyFans modelka nabízí rande svým fanouškům. Musí ale projít jejím bizarním testem

Kráska z OnlyFans nabízí fanouškům příležitost vzít ji na rande. Musí ale nejprve projít bizarním testem, který ověří, o jaký typ muže se jedná.

Přemýšleli jste někdy nad tím, jaké by to bylo vyrazit na rande s nějakou známou herečkou? No, tak přemýšlejte dál. Nejlepší, co vám teď můžeme nabídnout, je totiž rande s jistou francouzskou OnlyFans modelkou, která teď nabízí své „služby“ komukoli, kdo zároveň zvládne projít jejím bizarním testem.

Modelka a influencerka Laurie rozhodně není nějaká začínající neznámá tvář. Na OnlyFans patří mezi ty nejlépe vydělávající dívky vůbec. Teď každopádně na svém Twitteru láká na unikátní možnost vyrazit si s ní na schůzku, pakliže se najdou jedinci dostatečně odvážní, kteří zvládnou její kvíz. O něm říká, že je to skoro jako Tinder, akorát u toho máte opravdovou šanci. Test jako takový se pak skládá z nejrůznějších otázek, obecných i konkrétních, kdy ji například zajímají vaše hobby, kolik vyděláváte nebo co rádi jíte. Z těch bizarnějších otázek se pak například ptá na to, jestli byste mohli mít sex v místnosti, ve které se právě nacházíte, nebo s jakou celebritou byste chtěli jít na večeři.

Influencerka slíbila, že později všechny odpovědi někde veřejně přečte. Každopádně snad tenhle experiment dopadne líp než u italské OnlyFans krásky, která s fanouškem natočila porno, jenom aby záhy zjistila, že byl nezletilý.

Sdílejte článek
Štítky Twitter rande Tinder modelka influencerka OnlyFans Influencer randění

Přečtěte si také