Showbyznys

3. května 2024 10:35

Josef Šťastna

Po bolestivém rozchodu s Kočendovou nevyšel Lakymu vztah se sexy černovláskou

Výrazný Laky Royal (vlastním jménem Lukáš Vlačuha) na sebe upoutal pozornost vztahem s misskou Natálkou Kočendovou, který nedopadl dobře. Nyní Laky Royal přiznal, že se mu rozpadl další vztah.

Lukáš Vlačuha patří mezi nejvýraznější tváře českého instagramového rybníčku. Proslavil se tím, že mezi jeho klienty patří Rytmus, Jaromír Jágr či hvězdy MMA. V minulosti chodil třeba s misskou Natálií Kočendovou, kterou sbalil právě na Instagramu.

Jejich vztah byl dlouho harmonický, pak ale přišla obrovská tragédie. Kočendová v šestém měsíci potratila. „Časem možná ta bolest malinko otupí, ale nikdy člověk nezapomene. Byla to nejtěžší chvíle v mém životě. Ale musím říct, že mě to posunulo opravdu hodně daleko. Když se na to zpětně dívám, cítím bolest jako na začátku. Bolelo to hodně,“ přiznala mladičká kráska v pořadu Superchat. Dvojice zkoušela na tragický okamžik zapomenout, chvíli se zdálo, že si dál budou oporou, nakonec ale následoval rozchod. V současné době Natálka randí s Chrisem Dingou.

Nedávno nový vztah přiznal také Laky Royal, který byl vídán s půvabnou Kristýnou Maříkovou. Na pražském Majálesu se ale objevil bez své holky, společnost mu dělal rapper Maniak. „Klidně napište, že jsem zase single, že jsem k mání. Ale že bych s ní nějak chodil... Lítalo to nahoru a dolů,“ přiznal se smíchem pro Prima Lajk Lukáš s tím, že je rád, teď má klid a může na akci vyrazit s kamarádem.

„S Maniakem děláme nějaký projekty, tak jsme to probrali i na Majálesu. Užil jsem si hlavně rappery. Ten program na Velo stage byl úplně neuvěřitelný, jedno jméno lepší než druhé,“ pochvaloval si Lukáš, který si užil hlavně Calina, Gleba a Yzomandiase.

Podívejte se, jaké problémy má Rytmus:

Sdílejte článek
Štítky hvězda Instagram vztah Jaromír Jágr kadeřník Natálie Kočendová Yzomandias Laky Royal Calin Kristýna Maříková

Přečtěte si také