Showbyznys

15. května 2023 16:37

redakce Prima Lajk

Rapper Rytmus dostal v boxerském zápase naloženo. I přesto se dočkal slov chvály

Legendární slovenský rapper se stále snaží prosadit v boxerském ringu. V zápase s MMA veteránem Monstrem Knížetem ovšem schytával jednu ránu za druhou. I přesto svého soupeře dokázal překvapit.

Legenda československého rapu Patrik Vrbovský alias Rytmus už se několik let snaží uspět i v bojových sportech a jeho pokusy rozhodně neskončily slavným zápasem s Marpem. Naopak, Rytmus se ve svém oblíbeném boxu snaží zdokonalovat a troufne si i na ty největší bojovníky. To předvedl v sobotu na zápasnickém večeru Fight Night Challenge v Trnavě, kde se střetl s legendou MMA Petrem „Monstrem“ Knížetem.

Kníže sice za sebou boxerský zápas doposud neměl, i přesto snadno potvrdil pozici favorita a po ringu se pohyboval se svou pověstnou profesionalitou a odhodláním. Rytmuse zasypával tvrdými a nekompromisními údery a rapper měl místy co dělat, aby na Monstrův obří tlak dokázal nějak reagovat. O vítězi proto bylo jasno v podstatě od prvních vteřin. Překvapující ovšem bylo, že i přes jasnou převahu MMA bijce nakonec očekávané KO nepřišlo. Naopak se vítěz zápasu určil až na body, kde ovšem Kníže neměl příliš konkurenci.

I přestože Rytmus dostal „naloženo“ a prohrál, získal v ringu velký respekt a mohl odejít se vztyčenou hlavou. Nikdo totiž nedokázal pochopit, že salvu tvrdých ran dokázal ustát a do poslední chvíle se nevzdal. A největší poklonu mu v pozápasovém rozhovoru pro Fight Night Challenge složil právě jeho soupeř. „Je to fakt blázen. Na to, že je to amatérský sportovec, tak je to blázen. Má asi stejně betonovou hlavu jako já. Ustojí pořádné pecky a klobouk dolů před ním,“ řekl Petr Kníže.

„Byl sem překvapený, kolikrát jsem ho trefil čistým úderem, on se jen podíval a pokračoval dál. Rozhodně bych nechtěl dostat to, co dostal dnes on,“ dodává. Rytmus zkrátka ukázal, že to s boxem myslí vážně a jeho bojovnost a vytrvalost mu zřejmě mohou závidět i zkušenější bijci.

Sdílejte článek

Přečtěte si také