Virály

29. května 2024 11:04

Josef Šťastna

Při příchodu na hotel vždy hoďte láhev vody pod postel. Může vám to zachránit život

Zkušení cestovatelé a dobrodruzi se podělili o své rady, jak se orientovat v neznámém prostředí. Někdy může nebezpečí číhat už na hotelu.

Víte, jak se máte chovat, když dorazíte na hotel? Co když máte tušení, že v pokoji je někdo s vámi? Existují rady a triky, které jsou velmi jednoduché, ale mohou vám zachránit život.

Letuška jménem Esther na TikToku uvedla, že vždy, když dorazí na hotel, tak se chce přesvědčit, zda někdo není pod postelí. Vezme láhev vody a hodí ji pod postel. Když láhev pod postelí neprojede, je něco špatně. Její rady zveřejnil britský The Mirror.

Stevard jménem Nassi zase prozradil, že svůj kufr vždy nechává těsně za dveřmi hotelového pokoje. Může rychle pokoj opustit, když se bude něco dít. Zároveň kdyby někdo chtěl do pokoje, tak mu to ztíží otevírání dveří.

Další letuška uvedla, že vždy kontroluje koupelnu, skříně, závěsy a místo pod postelí. Vždy raději předpokládá, že v pokoji někdo může být. Takové rady zní možná vtipně, ale až příště dorazíte na neznámý hotel, tak si na náš text určitě vzpomenete.

Co děláte špatně při cestování s dětmi?

Sdílejte článek
Štítky hotel nebezpečí letuška cestování hotelový pokoj

Přečtěte si také