22. ledna 2015 15:00
Ivana NádvorníkováJak poznáte KVALITNÍ mořskou příšeru? Je FRESH!
Humry, krevety, ústřice a mušle v Čechách moc neumíme připravovat… Není divu, nemáme tu moře! Od toho tu ale byl kurz vaření s webem Prima Fresh, kterého se zúčastnily i známé tváře FTV Prima.
"Mořské potvory zkouším vařit poprvé. Přiznám se, že je moc nejím," svěřila se moderátorka Sandra Parmová. To Monika Leová byla z vaření pod dohledem odborníků naprosto nadšená. "Krevety jím často, mušli jsem tu jedla poprvé, jen ty ústřice nějak nemusím," zhodnotila kurz Monika. Nejhůř všechny přítomné dámy snášely pohled na zabíjení humra, i když úplně tím nejhumálnějším způsobem.
Složitější než příprava jídel se ukázala být příprava surovin. Poznáte, jak má vypadat třeba správný čerstvý losos? Podívejte se!
Mohlo by vás ještě zajímat…