Showbyznys

3. listopadu 2023 13:16

Josef Šťastna

Rapper Tyler Durden dal o sobě vědět. V Praze na ulici mlátil ženy

Po delší době o sobě dal vědět vyhaslý talent české rapové scény Tyler Durden. V Praze ho sebrali policisté, protože jednatřicetiletý muž mlátil na ulici ženy. Podle všeho je bývalá hvězda závislá na tvrdých drogách.

Muž, jehož občanské jméno je David Š., na sebe nejvíce upozornil songem Noc je klíč. Na české rapové scéně se mu předpovídala velká budoucnost, ale tu výrazný talent utopil v drogách. Několil let je závislý, žije na ulici a sní o velkém návratu na scénu.

V minulosti David používal také další pseudonymy – veřejnost ho znala pod přezdívkou Narko Polo či Matro Da Vinci. I výběr těchto přezdívek svědčí o tom, jakým způsobem utopil kariéru.

V poslední době se dostal do hledáčku pražské policie, protože na ulici bezdůvodně napadal ženy – přistoupil k nim a bez varování je udeřil pěstí.

Policie ho už zadržela, ale nyní hledá další poškozené. David měl údajně vykřikovat něco o tom, že ženu napadl kvůli tomu, že se kriticky vyjádřila o jeho tvorbě. Další ženu podle webu Novinky.cz měl udeřit kvůli náboženskému přesvědčení.

Otázkou ale je, zda David tuší, co se mu vlastně odehrává v hlavě, která je totálně rozbitá z užívání drog. Policie k tomu, co jim sdělil, přistupuje s velkou rezervou. Faktem je, že jedné ženě způsobil tržnou ránu v obličeji. Policisté jeho činy vyšetřují jako výtržnictví.

Sledujte s námi podcast Hlasy zločinu:

Sdílejte článek
Štítky drogy policie Praha narkoman Tyler Durden

Přečtěte si také