Showbyznys

27. září 2023 09:09

Josef Šťastna

Rosecká jen sleduje, jak Kazma vábí Kalousovou. Bavič ji s úsměvem totálně zazdil

Kazma vyhlásil poslední možnost otevřít trezor s milionem dolarů

Kamil Bartošek zvaný Kazma dál prosí, aby se k němu vrátila modelka Andrea Kalousová. Chvíli kolovaly spekulace, že jeho novou partnerkou je Marie Rosecká. Kazma se jí ale vysmál s tím, že jsou jen kamarádi.

Každý už ví, že Kazma svůj film ONEMANSHOW: The Movie vypustil do kin ze dvou důvodů – aby se mohl topit v penězích a také kvůli tomu, aby získal zpátky do ložnice a do života Andreu Kalousovou. Kazmovi je navíc úplně jedno, že ho bulvární plátky spojují s Maru Roseckou.

Mladičká influencerka s umělými prsy asi věřila, že Kazmu si chvíli udrží, možná už vybírala i svatební šaty, ale dnes je všechno úplně jinak. Kazma se jí vysmál s tím, že jsou přece jen kamarádi.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Daniela Písařovicová

„Já po tomhle kolečku všech spekulací a reakcí, kdy neustále říkám to samé dokola, kdy nás lidé začali spojovat, to uvedu na pravou míru. Je to moje kamarádka, kterou dobře znám, spolupracovala s námi na filmu. Známe se dlouhou dobu,“ vysvětlil Kazma pro web eXtra.cz a při představě, že by s Maru něco měl, se jen smál.

Bavič a provokatér také tvrdí, že jeho film nakonec na Andreu Kalousovou opravdu nějakým způsobem zapůsobil. Kazma tvrdí, že od Kalousové má zásadní reakci. Jakou? To konkretizovat zatím nechtěl.

Sdílejte článek

Přečtěte si také